Juiced
ja sej glih to je to!!!! ker niso naredli druga podjetja oz. niso končali kakšnih dobrih projektov, če bi prišla underground in race driver 2 ven bi se stavil da bi race driver 2 bil veliko bolji oz. veliko bolj igran!!!
bb4l: jaz ne vem kje sem dokazal, glih ti si dokazal da si
malo poglej kak je ocenjen underground v jokerju (83) pa še kje drugje!! In to ni bleščeče!!!!!! Če bi blo 88 bi blo vredu ne pa 83 !!! To ni niti malo podobno bleščečemu 
bb4l: jaz ne vem kje sem dokazal, glih ti si dokazal da si

[b:10cacc85e8] teh leet [/b:10cacc85e8]
-
- igralec jr.
Root wrote:ja sej glih to je to!!!! ker niso naredli druga podjetja oz. niso končali kakšnih dobrih projektov, če bi prišla underground in race driver 2 ven bi se stavil da bi race driver 2 bil veliko bolji oz. veliko bolj igran!!!
bb4l: jaz ne vem kje sem dokazal, glih ti si dokazal da simalo poglej kak je ocenjen underground v jokerju (83) pa še kje drugje!! In to ni bleščeče!!!!!! Če bi blo 88 bi blo vredu ne pa 83 !!! To ni niti malo podobno bleščečemu
ej root. ti si totalni cepec zabiti..... ne morem druga rečt..
zaka je bla nfsU najbolša igrca, z avti pa rihtanjem ?
Ker ni še NOBENE take..... no bil je porsche2000 sam tist ni blo tk......
underground je bil za začetek.... sej bojo popravil....
pa tut mislite da bo prva igra, ko bo avte rihtu, da bo že kr the best ????
nobena igra ni brez napak...... underground je bla kot "začetnik" zelo dobra pa ne seri.... zaka je blo pa vedno kadar sem hotu it špilat prek neta, ful zasedeno vse ? zato ker igra ni fajna a ne ?....

nima smisla..... underground igranje prek neta je BB4lju ostal v mal grenkem spominu a ne ?

fu!
Legolas wrote:underground igranje prek neta je BB4lju ostal v mal grenkem spominu a ne ?

ne upam si več gor, ker se bojim da bom kje tvoj nick zagledu
problem v nfsU je, da so vsi prčakval BUM, da bo to ne vem kaj. sej s popravki se tut tiste k jim ti pravš napake izboljšajo
We ride together, we die together...BadBoys4life!!!
-
- igralec jr.
- Underground
- vreden igralca
ja bb4l napovedovali so nekaj čisto novega nekaj izvirnega, pa je blo zelo podobno porsche 2000 pa še road challange imaš možnost za spojlerje.BB4l wrote:Legolas wrote:underground igranje prek neta je BB4lju ostal v mal grenkem spominu a ne ?![]()
![]()
![]()
ne upam si več gor, ker se bojim da bom kje tvoj nick zagledu
problem v nfsU je, da so vsi prčakval BUM, da bo to ne vem kaj. sej s popravki se tut tiste k jim ti pravš napake izboljšajo
Seveda sedaj dela nfs na novem projektu most wanted in to naj bi bilo spet nekaj novega.
Ker večina jih pogreša v undergroundu evropske avte kakšne audie bmw-je in renaulte. Bilo je vrsto pomankljivosti, nedomiselen in nedodelan okvir z dnarjem vred!!!
Ne rečem da je slaba samo malo preveč so govorili da bo nekaj fenomenalnega nekaj novega pa ni blo nič kaj novega samo avti iz zda in japonske. jaz rečem da bo juiced veliko boljši že tudi zaradi izbire avtov ki ne bodo samo in japonske in zda ampak tudi iz evrope!!!
[b:10cacc85e8] teh leet [/b:10cacc85e8]
Dobr bi blo , da bi ga predeloval kot pri street legal racing readline !!
Tm je ful carsko , pa lahko zamenaš sam blok motorja pa še obrabe so !!
Pa vse skupej lahko daješ not sam de paše !!

Tm je ful carsko , pa lahko zamenaš sam blok motorja pa še obrabe so !!
Pa vse skupej lahko daješ not sam de paše !!

najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si