Spomnem se, da je neki enkat izsla en hekrski spil. Sploh se mi ne sanja kako zgleda pa tko naprej ampak bi jo vseeno rad spilou.
Mi lahko kdo pove naslou spila? No sej ce je naslovov vec poj tut ql.
hekrski spil
hekrski spil
.-. . ... -.-. .- - --- .-.
Uplink je ful dobr pogruntan špil. Ga mam js doma. Zgleda tko da maš na levi spodnji strani start meni kot v windowsu in gor programe. Password breaker, trace tracker in podobne programe. Pol pa recimo greš na en server in dol potegneš en fajl ki ga potem po mejlu pošlješ firmi za katere ti delaš. Pol ti pa po pošti pošljejo sporočilo da si opravil nalogo. Dobr pr tem špilu je to k si lah nadgrajuješ računalnik, modem, razno zaščito za računalnik pa nove programe.
[odstavek izbrisan, preberi si pravila foruma
- Admin]
Ajde!
[odstavek izbrisan, preberi si pravila foruma

Ajde!
Zdej imam demo verzijo in mi je full carski spil, tko da morm dobit original.
V samem spilu an k so tut take naloga, da je treba pri kaksni osebi kaj v database it pa spremenit podatke sem si te osebe zapisou ker so (tiste k so ble do zdej za urihtat) poj sem pa vdru v Global Criminal Database in su pod to osebo an in napisou par kaznivid dejanj (tole ni bla naloga to sem si js sam spomnu, da bi su v ta database vdret), sam poj ne vem zakaj se ni dal folka aretirat.
Cemu tocno sluzi Proxy_bypass, Firewall_bypass in Monitor_bypass. No to kaj pomen bypass to vem an sam nevem kaj tocno kle nardi. Poj me zanima se to. Ko recimo nastimam Proxy_bypass na pravo mesto an, a zelena lucka pomen, da stvar dela al da lohka mene isledijo.
V samem spilu an k so tut take naloga, da je treba pri kaksni osebi kaj v database it pa spremenit podatke sem si te osebe zapisou ker so (tiste k so ble do zdej za urihtat) poj sem pa vdru v Global Criminal Database in su pod to osebo an in napisou par kaznivid dejanj (tole ni bla naloga to sem si js sam spomnu, da bi su v ta database vdret), sam poj ne vem zakaj se ni dal folka aretirat.
Cemu tocno sluzi Proxy_bypass, Firewall_bypass in Monitor_bypass. No to kaj pomen bypass to vem an sam nevem kaj tocno kle nardi. Poj me zanima se to. Ko recimo nastimam Proxy_bypass na pravo mesto an, a zelena lucka pomen, da stvar dela al da lohka mene isledijo.
.-. . ... -.-. .- - --- .-.