Rokomet OBSTAJA!!
Rokomet OBSTAJA!!
Torej, da razjasnimo. Sem opazil da je kolega Aragorn pred casom zaklenil temo o tem. Rokomet obstaja!
http://www.winsite.com/bin/Info?17000000036777
Zadeva je freeware, nisem je se sprobal, je pa se mi zdi bolj manager scena, se pravi da ne spilas ampak vodis ekipo. Bojda je zadeva solidna. Toliko o tem.
LP
Zadeva je freeware, nisem je se sprobal, je pa se mi zdi bolj manager scena, se pravi da ne spilas ampak vodis ekipo. Bojda je zadeva solidna. Toliko o tem.
LP
"We ride together, we die together. Bad Boys for life." - Mike Lowrey
Re: Rokomet OBSTAJA!!
kolega reddevil tole smo že razjasniliRedDevil wrote:Torej, da razjasnimo. Sem opazil da je kolega Aragorn pred casom zaklenil temo o tem. Rokomet obstaja!
LP

si pa resda prvi, ki je dal link. zategadelj se ti zahvaljujem v imenu vseh forumovcev

-
- vseznalec
Zdrawo!
samo tolk... kar se rokometne igre tice: po moje, ce bi hotu sam igrat, bi blo zelOOO brezveze, ker bi samo zogo podajov, nobenih akcij, ker je posteno povedano vsaka akcija nekej svojga, nobena ni enaka drugi pa ceprov je ''sablona'' ista, ker nikol ne ves kaj se bo zgodilo in vse mors sproti prirejat. in kako je to mogoce na racunalnik spravt? misija nemogoce ce mene vprasas...
ajde
kista
samo tolk... kar se rokometne igre tice: po moje, ce bi hotu sam igrat, bi blo zelOOO brezveze, ker bi samo zogo podajov, nobenih akcij, ker je posteno povedano vsaka akcija nekej svojga, nobena ni enaka drugi pa ceprov je ''sablona'' ista, ker nikol ne ves kaj se bo zgodilo in vse mors sproti prirejat. in kako je to mogoce na racunalnik spravt? misija nemogoce ce mene vprasas...
ajde
kista
Nobody is perfect. I am nobody. 

Jah, nogometne simulacije delajo ze vsaj 15 let. In poglej kaksne bisere imamo danes (PES3Zdrawo!
ajde
kista

ja sam tuki je pa še en velik problem... dejstvo da rokomet po svetu še zdaleč ni tko priljubljen kot nogomet in košarka. dejansko če pogledamo izven evrope sta samo še dve reprezentanci, ki sta dobri v rokometu (egipt, tunizija). torej bi biu špil lahko uspešnica le v evropi pa še to le v nekaterih državah. zato js vidm tuki glavni vzrok, da se noben ne sprav resno delat tega.

Ja sej, zato pa noben noce tvegat. Ce bi bli pri EA jacki, in za nas ki gledamo rokomet ( vseeno nas ni tako malo) spacali skupi en spil, bi o njih mislil drugace kot sedaj.Aragorn wrote:ja sam tuki je pa ¹e en velik problem... dejstvo da rokomet po svetu ¹e zdaleè ni tko priljubljen kot nogomet in ko¹arka. dejansko èe pogledamo izven evrope sta samo ¹e dve reprezentanci, ki sta dobri v rokometu (egipt, tunizija). torej bi biu ¹pil lahko uspe¹nica le v evropi pa ¹e to le v nekaterih dr¾avah. zato js vidm tuki glavni vzrok, da se noben ne sprav resno delat tega.
niti ni 2x za rečt da se nebi EA kej tazga spomnu... če razmišlam, sej so tud rugby izdal k ni tko ppular po vcem svetu. torej zakaj nebi tud rokomet.Ja sej, zato pa noben noce tvegat. Ce bi bli pri EA jacki, in za nas ki gledamo rokomet ( vseeno nas ni tako malo) spacali skupi en spil, bi o njih mislil drugace kot sedaj.
vsaj to si upam trdit da so kdaj al pa da razmišlajo o tem.

-
- igralec jr.