Kje bi lahko dobila igro Abe´s Oddysee ter Abe´s Exoddus?
Kje bi lahko dobila igro Abe´s Oddysee ter Abe´s Exoddus?
Pozdravljeni!
Zanima me namreč kje bi lahko dobila igri Abe´s Oddysee (izdana leta 1997) ter Abe´s Exoddus (izdana leta 1998) - pa ne demo verzij?
kanja
Zanima me namreč kje bi lahko dobila igri Abe´s Oddysee (izdana leta 1997) ter Abe´s Exoddus (izdana leta 1998) - pa ne demo verzij?
kanja
hja-zaenkrat ni blo sreče
Ja sm pogledla na to stran - vendar ni te igre gor na tej strani. Hvala vseen. Problem je namreč ta da sm že prek brskalnikov na netu probala poiskat če je možno dobit to igro kje tle v Sloveniji - pa ni blo pozitivnega rezultata. Tko da če kdo ve kje je to možno pr nas dobit - bi bla zlo vesela. 

-
- igralec jr.
Kanja a še imaš igri? upam da imaš originalne verzije in ne piratske..Delak wrote:Jaz imam oba dela in jih ne rabim več lahko ti jih pošljem po pošti.
Zelo vesel bi bil če bi mi jih poslal, pripravlen sem dati kakšnega tisočaka za to....
Drugače povej če si na kakšnem ircu ali MSNju, navse zadnje je tudi e-mail dobr za kontaktirat te
Born to Live!
-
- n00b
Re: Kje bi lahko dobila igro Abe´s Oddysee ter Abe´s Exoddus
Vem, da malo z zaostankom, ampak podobno zanima tudi mene. Abe je res zakon!kanja wrote:Pozdravljeni!
kanja

LP