Igre ki so razočarale!
Igre ki so razočarale!
Katera igra vas je najbolj razočarala?
Mene absolutno Commandos III: Destination Berlin, saj če ga primerjaš z dvojko ugotoviš da je pravzaprav en skok nazaj. Ogromne lokacije iz 2ke so nadomestile majhne in ne tako lepe kot v predhodniku. Naloge so bile nezanimive neizvirne in ponavljajoče, saj je bilo skoraj v vsaki stopnji odstraniti vse nacije medtem ko je v dvojki bilo zelo pestro: kraja kipcev, razstrelevanje mostu, špijonati za dokumenti in pobeg s podmornico, rešitev ujetnikov ipd.
Grafika je bila kopirana tako kot zvok (iz 2KE).
FUJ
y00?
Mene absolutno Commandos III: Destination Berlin, saj če ga primerjaš z dvojko ugotoviš da je pravzaprav en skok nazaj. Ogromne lokacije iz 2ke so nadomestile majhne in ne tako lepe kot v predhodniku. Naloge so bile nezanimive neizvirne in ponavljajoče, saj je bilo skoraj v vsaki stopnji odstraniti vse nacije medtem ko je v dvojki bilo zelo pestro: kraja kipcev, razstrelevanje mostu, špijonati za dokumenti in pobeg s podmornico, rešitev ujetnikov ipd.
Grafika je bila kopirana tako kot zvok (iz 2KE).
FUJ
y00?
To je moje mnenje!
- Underground
- vreden igralca
-
- igralec jr.
- Underground
- vreden igralca
-
- igralec jr.
- Underground
- vreden igralca
-
- igralec jr.
-
- igralec jr.
Pa da ne bomo zašli iz teme, razočaranje je V - Rally 3, mogoče malo manj Colin Mcrae rally 3, pa upam, da bo takih iger čim manj.
PS:
Pa kak se lahk splok te igrce spilate????
Js sn star 16 let pa enkrat na mesnc mal zaspilam batlfilt! - NISI PRAV NAPISAL TAKO DA VEŠ, NAUČI SE PISATI.
Pa se to sam eno misijo obrnem!
Raj se spravte programirat pa bote vsaj kej pametnga in koristnega naredl!
PS:
Pa kak se lahk splok te igrce spilate????
Js sn star 16 let pa enkrat na mesnc mal zaspilam batlfilt! - NISI PRAV NAPISAL TAKO DA VEŠ, NAUČI SE PISATI.
Pa se to sam eno misijo obrnem!
Raj se spravte programirat pa bote vsaj kej pametnga in koristnega naredl!