Grand Theft Auto Vice City
- LanceVance
- vsem poznan
ma dej frodo zakva bi ostajal v zgodovini pojdi v prihodnost. vi folk ste čudni k vse "na roko" delate mod inštaler je v redu pač rar alpa zip zbereš pa vice al pa 3 v inšt. pa je inj pol ti še backup nardiFrodo wrote:mislim da ne kapiram ampak vseeno hvala bom se mogo kar zadovoljit z navadnimi avti
![]()
sam backupi so včasih zj*b**ni in pol kr uni zamenjan avto noter pustijo in pol če ti kter drug avto daš čez tega katerega backup je bil zj***n ti priporočam da igrco kr zbrišeš za savegame pa nardiš backup pol pa re-inštaliraš. pamenjaš avte pa je.
- LanceVance
- vsem poznan
-
- igralec jr.
-
- igralec jr.
ne nima gaSmoki wrote:Uf, me neki zanima, pa se mi ne da vsega brat. V glavnem GTA VC je res ql. Sem ga obrnu oz. naredu vse kar sem lohk. A konca pa kar nima? Torej je to pač konec al kaj? Samo okol se še lohk vozim in dnar pobiram po narejenih sobah. Tiste stavbe sem vse kupu, kar sem najdu.
![]()
![]()
Hvala in lp
poglej tam v menitu statistics in poglej pod pentage completed če je 100% si naredu
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
sem že pogrunto! tile mod instaleri pa modi so en k**ac!LanceVance wrote:ma dej frodo zakva bi ostajal v zgodovini pojdi v prihodnost. vi folk ste čudni k vse "na roko" delate mod inštaler je v redu pač rar alpa zip zbereš pa vice al pa 3 v inšt. pa je inj pol ti še backup nardiFrodo wrote:mislim da ne kapiram ampak vseeno hvala bom se mogo kar zadovoljit z navadnimi avti
![]()
sam backupi so včasih zj*b**ni in pol kr uni zamenjan avto noter pustijo in pol če ti kter drug avto daš čez tega katerega backup je bil zj***n ti priporočam da igrco kr zbrišeš za savegame pa nardiš backup pol pa re-inštaliraš. pamenjaš avte pa je.