Grand Theft Auto Vice City
- LanceVance
- vsem poznan
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
POMOČ!!!
Ok prosim pomagajte mi!
Sem si download-o GTA Mod instaler v4.0.
Pol sem si iz http://gta3.gamigo.de download-o en avto.
Sem avto zamenjal z rešilcom!
Pol pa grem v igro in mi računalnik vedno zablokira ko zaženem igro in bi se mi mogo nov avto pokazat!
Upam da kdo ve kaj morem naret, že v naprej pa hvala!
Ok prosim pomagajte mi!
Sem si download-o GTA Mod instaler v4.0.
Pol sem si iz http://gta3.gamigo.de download-o en avto.
Sem avto zamenjal z rešilcom!
Pol pa grem v igro in mi računalnik vedno zablokira ko zaženem igro in bi se mi mogo nov avto pokazat!
Upam da kdo ve kaj morem naret, že v naprej pa hvala!
ma pomojem si kj narobe ti naredu...
1. navaden avto nikoli ne zamenjaj z kak¹nim posebnim (re¹ilec, avtobus...)
2. priporoèam da avto z 3mi vratmi zamenja¹ le z avto z 3mi vratmi in tudi za 5 vratne isto.. kamnjone samo z kamnjoni itd.. ki èene more¹ ¹e druge stvari zamenjat ne samo tisto kar ti pi¹e v navodilih....
3. ko zamenja¹ avto vedno pazi da pravilno prekopira¹ stvari v falje handling.cfg in default.ide ker najveèkrat se igra sesuje zaradi napak v teh fajlih nikoli oz. meni se ¹e ni zgodilo da bi se igra usula zaradi modela... zato preglaj ¹evedno tiste falje...
1. navaden avto nikoli ne zamenjaj z kak¹nim posebnim (re¹ilec, avtobus...)
2. priporoèam da avto z 3mi vratmi zamenja¹ le z avto z 3mi vratmi in tudi za 5 vratne isto.. kamnjone samo z kamnjoni itd.. ki èene more¹ ¹e druge stvari zamenjat ne samo tisto kar ti pi¹e v navodilih....
3. ko zamenja¹ avto vedno pazi da pravilno prekopira¹ stvari v falje handling.cfg in default.ide ker najveèkrat se igra sesuje zaradi napak v teh fajlih nikoli oz. meni se ¹e ni zgodilo da bi se igra usula zaradi modela... zato preglaj ¹evedno tiste falje...
- DjTomi™
- igralec legenda
jz man 4.1 verzijo! avte pa si iz www.gta-action.com dol vlečem!!!
ja to kj je pecho reku drži! avte zamenjaj z podobnimi!!! sj so ponavadi dff feili enako napisani kot original avti recimo sentinel.dff pa dš not bmw-ja pa ti tud piše sentinel.dff tko da lohk sam z img toolom menjaš!!!
ja to kj je pecho reku drži! avte zamenjaj z podobnimi!!! sj so ponavadi dff feili enako napisani kot original avti recimo sentinel.dff pa dš not bmw-ja pa ti tud piše sentinel.dff tko da lohk sam z img toolom menjaš!!!
Msg4All: Kill all lamer's!!!!

amm... nisem ¹tekaw niè kj si naredu... 
v glawnem ti potegne¹ dol fajl v zip alpa rar formatu.. odpakiraj ta fajl v poljubno mapo... najbol¹e desktop ker je tko najbol pri roki ker itq bo¹ potem to zbrisal...
ko odpakira¹ da falj ma¹ potem te fajle:
avto.txd (texture avtomobila)
avto.dff (model avtomobila)
readme.txd (navodila)
avto.dff in avto.txd more¹ z imgtool-om (priporoèam ImgED) mora¹ jih dat v fajl gta3.img (x:\...\gtavc\models\) z tem toolom odpre¹ gta3.img in zbri¹e¹ stare fajle awta katerega bo¹ zamenjaw in doda¹ notr nove..
poem odpre¹ fajl readme.txt kjer ti pi¹e kaj more¹ zamenjat v posameznem fajlu...
veèinokrat more¹ zamenjat vrstico awta katerega bo¹ zamenjaw v teh fajlih:
handling.cfg
default.ide
carcols.dat
kak¹enkrat pa tudi
vehicles.col
v glawnem v readme.txt ma¹ zapisno kaj more¹ z èim menjat...

v glawnem ti potegne¹ dol fajl v zip alpa rar formatu.. odpakiraj ta fajl v poljubno mapo... najbol¹e desktop ker je tko najbol pri roki ker itq bo¹ potem to zbrisal...
ko odpakira¹ da falj ma¹ potem te fajle:
avto.txd (texture avtomobila)
avto.dff (model avtomobila)
readme.txd (navodila)
avto.dff in avto.txd more¹ z imgtool-om (priporoèam ImgED) mora¹ jih dat v fajl gta3.img (x:\...\gtavc\models\) z tem toolom odpre¹ gta3.img in zbri¹e¹ stare fajle awta katerega bo¹ zamenjaw in doda¹ notr nove..
poem odpre¹ fajl readme.txt kjer ti pi¹e kaj more¹ zamenjat v posameznem fajlu...
veèinokrat more¹ zamenjat vrstico awta katerega bo¹ zamenjaw v teh fajlih:
handling.cfg
default.ide
carcols.dat
kak¹enkrat pa tudi
vehicles.col
v glawnem v readme.txt ma¹ zapisno kaj more¹ z èim menjat...