Hitman 2 - heeelp me!!!
Hitman 2 - heeelp me!!!
alo! Imam majhen problem s igrico hitman 2. Sem nekje v 3 levelu in sem pri neki steni ki jo je treba razstreliti pa mi ne uspe. Ko vržem bombo skupaj s steno razstreli tudi mene... Mislim da jo moraš nekako vržt pa jo pol sprožit s sprožilcem, pa mi ne uspe...
Prosim za pomoč!!
Igrica mi je vredu pa bi mi bilo škoda da zdaj nebi prišel dalje...
Prosim za pomoč!!
Igrica mi je vredu pa bi mi bilo škoda da zdaj nebi prišel dalje...
Billa heute!
ve¹ kj naredi.. ko pride¹ zraven zida primi bombo v roke in jo aktiviraj (stisni tipko za strel) in potem jo spusti na tla (z tipko drop weapon) potem primi v roke bomb detonator in razstreli bombo (z tipko za strel) pri tem pazi da vr¾e¹ bombo blizu zida in pa da ko razstreli¹ bombo da si dovolj daleè
- Underground
- vreden igralca
hvala za odgovore!
alo! ej hvala! bom probal še enkrat a mislim da sem tak že probal... 

Billa heute!
nič nebo...

Billa heute!
Re: nič nebo...
napisu sm ti kaj nared!!! pejt po generala al kaj je, pol pa z njam tja. postavš bombo, greš čez una vrata, bomba poč in greš u kanalizacijoDeN255 wrote:sem spet probal , pa ni šlo.. no nnajprej sem zbral bombo, pol sem stisnil gumb (za streljanje, pa mi je napisalo -bomb was armed, ali nekaj takega) pol sem jo vrgo pa je bombo razneslo in sem vred s steno tudi jaz šel v zrak... j*** ga...
mi lahko še kaj predlagate?
We ride together, we die together...BadBoys4life!!!
Re: nič nebo...
ja general moraš pobrat iz druge kleti in se vrnt nazajBB4l wrote:napisu sm ti kaj nared!!! pejt po generala al kaj je, pol pa z njam tja. postavš bombo, greš čez una vrata, bomba poč in greš u kanalizacijoDeN255 wrote:sem spet probal , pa ni šlo.. no nnajprej sem zbral bombo, pol sem stisnil gumb (za streljanje, pa mi je napisalo -bomb was armed, ali nekaj takega) pol sem jo vrgo pa je bombo razneslo in sem vred s steno tudi jaz šel v zrak... j*** ga...
mi lahko še kaj predlagate?
verjetno ne veš da greš lahko še eno nižje (z drugim dvigalom)

- Underground
- vreden igralca