Jutri pride demo nove serije. Upam da bo ta rally vozen saj tako kot CMR2, saj po 3 imam še sedaj grenka usta.
Zaenkrat še ne bom rekel, da se že veselim. Bomo videli!
rally je sramota in pol.za mo je okuse še slabši od trojke oz. na istem nivoju.
pa nj si porinejo v rt zvočno kartico.pr men je zvok kr neki popačen,da o občutku hitrosti ne govorim.gragika pa tud ni nič posebnega.
ne vem no,še trojka demo me je bolj pritegnil.
ampak to povem po 5 min igranja.
se že veselim richard burnsa.
po 5 minutah igranja sem ga f## dol in ga tud povoham ne več.
No ja, zvok avta je dober, samo so res neke anomalije. Hre¹èi, ob backfire zvoku so tudi neki èudni efekti. Na vsake 15s mi pa slika nekam èudno utripne. Lahko da je kriva stara zvoèna, geforce pa ne bi smel imeti problemov...
igralec wrote:No ja, zvok avta je dober, samo so res neke anomalije. Hrešči, ob backfire zvoku so tudi neki čudni efekti. Na vsake 15s mi pa slika nekam čudno utripne. Lahko da je kriva stara zvočna, geforce pa ne bi smel imeti problemov...
Ja to je pa še slabše! A veš kok časa ti rabiš, da prevzameš pošto z strežnika? Pa še nekaj! Če slučajno nisi vedel! Najbrž imaš take vrste naslov ime.priimek@guest.arnes.si ! Če uporabljaš arnes imaš na voljo 20 MB prostora na internetu! Noben pa ne bo tako neumen, da ti ga bo dal! Najbolj se ti splača, da ti eden sname demo z neta, potem zapeče na cd, in potem ga lahko sprobaš! Igralec mislim da to ni prepovedano! Če pa je pa zbriši moj post!!!
Ja meni se tudi počasi downloada, zdej sem na 15%. Ampak ni panike bo pa pol lepše, samo da volje ne zmanka. Se bom potrudil pa dal kakšen dober čas na lestvico.
Ja kolikšna pa je hitrost prenosa? Pomoje več kot 10 kB/s kr ne more bit, če je tok zasedena linija? Pa kok se vam,da tok dolg ćakat za en demo? Jst bi že zdavnaj znoru!!!
Ja ISDN stane okrog 25 tisoč tolarjev! Na voljo imaš dve liniji in to vsako po 64kB/s, samo pazi! Če vklopiš še drugo linijo se ti inpulzi zaračunavajo tudi po drugi!
Z ADSL-on je pa takole! Podlaga, da ga imaš je ISDN, potem telekomu plačaš 30 prešernov, da ti ga priklopijo, nato pa vsak mesec plačuješ 8 K, razen če nimaš študentskega paketa! Pri tem pa se cena zniža na šest tisočakov. Pri ADSL-u si lahko povazan na internet zmeraj, saj se impulzi ne obračunavajo, plačaš samo celodnevno najetje voda, ki ga imaš lahko samo zase!
Pri teh zadevah globoka denarnica vsekakor ne škodi!
Če te zanima še kaj pa še vprašaj in razložil ti bom!