Kaj bi radi videli v NBA Live 2005?
- TommyVercetti
- vseznalec
zaradi žab in plesalk med polčasom bi bila igra boljša????
To bi itak poledal enkrat, če bi ble babe vredu mogoče dvakrat in potem nikoli več. Z samo igro to nima ama ništa. dve strani topica že nakladate, o igri (to je tisti del ko tapkaš žogo gor in dol) pa nima noben nič za predlagat? Al je to tisti nepomembni del igre, ki jo večina kr preskoči?
To bi itak poledal enkrat, če bi ble babe vredu mogoče dvakrat in potem nikoli več. Z samo igro to nima ama ništa. dve strani topica že nakladate, o igri (to je tisti del ko tapkaš žogo gor in dol) pa nima noben nič za predlagat? Al je to tisti nepomembni del igre, ki jo večina kr preskoči?
končno en pametn post!log_in wrote:zaradi žab in plesalk med polčasom bi bila igra boljša????
hvala
meni osebno je igralnost na pravem realističnem nivoju.blokade so čisto ok, to so samo takšni dodatki, ki bi igro še bolj popestrili!sej js sm dal svoje predloge.log_in wrote:zaradi žab in plesalk med polčasom bi bila igra boljša????
No o sami igri: Morem rečt, da je preskok iz 2003 v 2004 tako velik, da sem moral kr nekaj trenirat, da sem kaj pametnega odigral. Ampak je to samo dobro. 2005 se kr malo bojim, ker mislim (ko bi se le motil), da bojo spet za**bali. Itak jim dve leti zaporedoma še ni ratalo dobrega basketa narest. Ena od stvari ki se jih zdej spomnim je postavitev centra pri prostih metih. Večkrat namreč ne stoji pod košem. Drugo so podaje v kontro, kjer se napadalec pri sprejemu žoge ustavi. To bi se moglo dogajat le takrat, ko je tisti ki poda slab podajalec. Potem se tudi dogaja da bek, ki je sam pod košem meče horog. Pa še bi se našlo kaj. Drugače pa je igra super. Še posebej če jo igraš online (če je kdo zainteresiran, rade volje odigram kako partijo).
Log_in je napisal/a
No o sami igri: Morem rečt, da je preskok iz 2003 v 2004 tako velik, da sem moral kr nekaj trenirat, da sem kaj pametnega odigral. Ampak je to samo dobro. 2005 se kr malo bojim, ker mislim (ko bi se le motil), da bojo spet za**bali. Itak jim dve leti zaporedoma še ni ratalo dobrega basketa narest. Ena od stvari ki se jih zdej spomnim je postavitev centra pri prostih metih. Večkrat namreč ne stoji pod košem. Drugo so podaje v kontro, kjer se napadalec pri sprejemu žoge ustavi. To bi se moglo dogajat le takrat, ko je tisti ki poda slab podajalec. Potem se tudi dogaja da bek, ki je sam pod košem meče horog. Pa še bi se našlo kaj. Drugače pa je igra super. Še posebej če jo igraš online (če je kdo zainteresiran, rade volje odigram kako partijo).
there is lots of king only one is the best
mene moti samo to, da preveč krat ko si sam pred košem in ti prileti njihov igralec in se tin nastavi pol ta ne zna zadet koša.log_in wrote:No o sami igri: Morem rečt, da je preskok iz 2003 v 2004 tako velik, da sem moral kr nekaj trenirat, da sem kaj pametnega odigral. Ampak je to samo dobro. 2005 se kr malo bojim, ker mislim (ko bi se le motil), da bojo spet za**bali. Itak jim dve leti zaporedoma še ni ratalo dobrega basketa narest. Ena od stvari ki se jih zdej spomnim je postavitev centra pri prostih metih. Večkrat namreč ne stoji pod košem. Drugo so podaje v kontro, kjer se napadalec pri sprejemu žoge ustavi. To bi se moglo dogajat le takrat, ko je tisti ki poda slab podajalec. Potem se tudi dogaja da bek, ki je sam pod košem meče horog. Pa še bi se našlo kaj. Drugače pa je igra super. Še posebej če jo igraš online (če je kdo zainteresiran, rade volje odigram kako partijo).
Prav imaš.log_in wrote:No o sami igri: Morem rečt, da je preskok iz 2003 v 2004 tako velik, da sem moral kr nekaj trenirat, da sem kaj pametnega odigral. Ampak je to samo dobro. 2005 se kr malo bojim, ker mislim (ko bi se le motil), da bojo spet za**bali. Itak jim dve leti zaporedoma še ni ratalo dobrega basketa narest. Ena od stvari ki se jih zdej spomnim je postavitev centra pri prostih metih. Večkrat namreč ne stoji pod košem. Drugo so podaje v kontro, kjer se napadalec pri sprejemu žoge ustavi. To bi se moglo dogajat le takrat, ko je tisti ki poda slab podajalec. Potem se tudi dogaja da bek, ki je sam pod košem meče horog. Pa še bi se našlo kaj. Drugače pa je igra super. Še posebej če jo igraš online (če je kdo zainteresiran, rade volje odigram kako partijo).
The End