pomoč rabim za NBA Live 2004
pomoč rabim za NBA Live 2004
Igro zažene in čež neki časa mi vrže ven in reče, da je kriv ati2diag in mi resetira računalnik.kaj moram nardit?gonilnike za grafično mam najnovejše!
no to je pa res čudn, da ti ne delaZero wrote:Mam:
Procesor AMD Athlon 2600+
512 MB RAM
GIGABYTE ATI RADEON 9200 128 MB
120 GB Trdega diska
DVD R pečka
sistem maš več kot dober, en moj frend ma skor isto zadevo in vem da mu dela bp
tud jst mam atijevo kartico in nimam problemov pr tem špilu
sploh pa če maš najnovejše driverje (čeprov je možno, da je na driverjih kakšna napaka al pa nisi pravih inštaliru)
ne sanja se mi kaj je narobe
če ti tuki ne bo znal noben odgovorit, se obrn na kakšnega strokovnjaka, ker pri novem računalniku se ti to nebi smel dogajat.

Evo jst mam en resen problem s tem špilom, ki me zlo jezi.
Špilam dinastijo...odigrov sm že skor 10 tekm in kar naenkrat k hočem save-at špil mi napiše da ni več prostora (failed to save, insufficient free space)
seveda prostor ni problem glede na to da mam 80giga diska in več kot pol praznega
zdej dinastije ne morem več nadaljevat
a ni to krasno? NOT
če se komu sanja kaj bi to blo bom zlo hvaležen
Špilam dinastijo...odigrov sm že skor 10 tekm in kar naenkrat k hočem save-at špil mi napiše da ni več prostora (failed to save, insufficient free space)
seveda prostor ni problem glede na to da mam 80giga diska in več kot pol praznega
zdej dinastije ne morem več nadaljevat
a ni to krasno? NOT
če se komu sanja kaj bi to blo bom zlo hvaležen

no,da ne bom odpiral nove teme.
dons sem začel igrat NBA 2004 in je glede 2003 kar veliko spremenjen glede kontrol.neko sem slišal da so tud različni knofi za zabijanje pa to.
zato bi bil zelo vesel če bi mi kdo mav kontrole povedal.tud tm k grem v špilu pod controller so sami novi pojmi tko da nč ne vem.
Hvala!
dons sem začel igrat NBA 2004 in je glede 2003 kar veliko spremenjen glede kontrol.neko sem slišal da so tud različni knofi za zabijanje pa to.
zato bi bil zelo vesel če bi mi kdo mav kontrole povedal.tud tm k grem v špilu pod controller so sami novi pojmi tko da nč ne vem.
Hvala!
max payne wrote:no,da ne bom odpiral nove teme.
Hvala!
anybody?
poglej si http://www.sportplanet.com/nbalive/max payne wrote:no,da ne bom odpiral nove teme.
Hvala!
tam boš našel vse kar te zanima plus dodatke