Mafia
tole si me vprašu:
--------------------------------------------------------------------------------
zato kr prvi sm ze bil ko prevozim en krog mi napise 2/5 pa se še kr naprej dirkam sploh ne napise d je dirke konec.....
to sm ti pa odgovoru:
--------------------------------------------------------------------------------
ja ne vem, jst sm prtisnu nad črkami no (pa ne vem če ma to kej veze)
glej ko se dirka začne prtisn pol pa probi ene dva kroga odpelat pa bi mogu zmagat no
mislm da sm jst nazadnje dva kroga odpelu in je blo konc
mislm sej trainer ti dela...zato ne razumem kaj ti počneš da ti ne rata
aja pa ko končaš prvi ni takoj očitno da si zmagu, ker za vsacga dirkača posebi napiše da je prvi in pol so vsi prvi
od kje sm ti jst znan? tisto ime na mailu je od mojga fotra...men je ime matija drugač
zato kr prvi sm ze bil ko prevozim en krog mi napise 2/5 pa se še kr naprej dirkam sploh ne napise d je dirke konec.....
to sm ti pa odgovoru:
ja ne vem, jst sm prtisnu nad črkami no (pa ne vem če ma to kej veze)
glej ko se dirka začne prtisn pol pa probi ene dva kroga odpelat pa bi mogu zmagat no
mislm da sm jst nazadnje dva kroga odpelu in je blo konc
mislm sej trainer ti dela...zato ne razumem kaj ti počneš da ti ne rata
aja pa ko končaš prvi ni takoj očitno da si zmagu, ker za vsacga dirkača posebi napiše da je prvi in pol so vsi prvi
od kje sm ti jst znan? tisto ime na mailu je od mojga fotra...men je ime matija drugač

Sam mal čudn bi zgledal da 70 letni starec pobija 25 letne kerlce!BaLtAzAr wrote:Sicer sm spil obrnu sam me useen zanima, ce obstaja kak dokaz da Tommy res umre. K lahko bi blo nadaljevanje tako da ga pol useen skup sestavjo in prezivi in se mascuje in bla bla bla.![]()
Al pa da ustanovi svojo mafijsko druzino in pol vlada mestu (danes so dovoljene sanje...)
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
Mas prou ja, zato bi pa mogu enga njegouga podanika upravlat. TommyShark wrote:Sam mal čudn bi zgledal da 70 letni starec pobija 25 letne kerlce!BaLtAzAr wrote:Sicer sm spil obrnu sam me useen zanima, ce obstaja kak dokaz da Tommy res umre. K lahko bi blo nadaljevanje tako da ga pol useen skup sestavjo in prezivi in se mascuje in bla bla bla.![]()
Al pa da ustanovi svojo mafijsko druzino in pol vlada mestu (danes so dovoljene sanje...)

Igrali bomo v vlogi njegove evil hčerkeShark wrote:Sam mal čudn bi zgledal da 70 letni starec pobija 25 letne kerlce!BaLtAzAr wrote:Sicer sm spil obrnu sam me useen zanima, ce obstaja kak dokaz da Tommy res umre. K lahko bi blo nadaljevanje tako da ga pol useen skup sestavjo in prezivi in se mascuje in bla bla bla.![]()

hec
LP {Soul}