Ski Jumping 2004
-
- igralec jr.
Ski Jumping 2004
Oprostite, če taka tema že obstaja, vendar je jaz nisem našel, zato sem naredil novo. Zanima me kako se skače dovolj dolgo dobro za uvstitev med 10 najboljših. Mislim da gre tako:
Najprej počakaš na ugoden veter, se spustiš, paziti moraš kam gledaš (mislim, da moraš gledati ves čas naravnost), potem pa me zanima kdaj odskočiti, da bom letel daleč. Naprej moraš uravnavati držo v zraku, potem pa me zanima kako še pristaneš v lepem telemarku. Potem pa moraš samo še gledati naravnost, torej držati ravnotežje do zelene črte.
Hvala za odgovore.
LP, BrianOConner
Najprej počakaš na ugoden veter, se spustiš, paziti moraš kam gledaš (mislim, da moraš gledati ves čas naravnost), potem pa me zanima kdaj odskočiti, da bom letel daleč. Naprej moraš uravnavati držo v zraku, potem pa me zanima kako še pristaneš v lepem telemarku. Potem pa moraš samo še gledati naravnost, torej držati ravnotežje do zelene črte.
Hvala za odgovore.
LP, BrianOConner
-
- igralec jr.
- Underground
- vreden igralca
- King of Rohan
- starejša faca
A ma kdo slucajn za tele polske skoke Ski jump 2004 taprava imena? K ena so kr neki, tko da ce jih je kdo napisu nej jih prosm izvoz (k je ta moznost v jumper managementu) pa na gor da! Ali pa, ce kdo ve od kod se bi jih dal potegnt, k jes ne najdem!
Kuko so vam pa drgac kej vsec teli skokci, a so vam bolsi kt RTL-ovi? Vsaj tko so na RTVS rekl
Kuko so vam pa drgac kej vsec teli skokci, a so vam bolsi kt RTL-ovi? Vsaj tko so na RTVS rekl

"I am the Lizard King, I can do anything!"