Championship Manager
Ne ne. Igram v eni sami igri. In reprezentance vodiš kot pokličejo, ali pa ko zbiraš ekipo, daš choose from list in pol tam zberewš eno ekipo in klikneš na igralca (npr. hočeš trenirat Francijo. Klikneš na Juventus, pol na enega francoza, npr. Trezeguet in nato klikneš na državljanstvo, v tem primeru francosko. Tako se ti pokaže slika s Francosko rep. in zbereš control team.) To je to.
NO jaz pa igram manager od takrat ko je prišu cm 3 vn....
V tem novem pa sem trenutno s chelseom v 2009..4 osvojeni naslovi domačega prvenstva..1 Fa cup..4 comunity shields...pa 1 league cup...v drugi igri pa igram s triestino..sem jo popeljal v prvo ligo,,in v priv sezoni prišu v uefo...drugo pa sem zdej 8 trenutno...ampak sem blizu 4 mesta...
V tem novem pa sem trenutno s chelseom v 2009..4 osvojeni naslovi domačega prvenstva..1 Fa cup..4 comunity shields...pa 1 league cup...v drugi igri pa igram s triestino..sem jo popeljal v prvo ligo,,in v priv sezoni prišu v uefo...drugo pa sem zdej 8 trenutno...ampak sem blizu 4 mesta...
Dobr to_kaka'_ wrote:NO jaz pa igram manager od takrat ko je prišu cm 3 vn....

A 3 je 00-01?
Ker jaz tud od takrat naprej CM-je špilam (mislim verzije) Cm-je sem pa dobil lansko leto.
The End