Street Legal Racing : REDLINE
- Underground
- vreden igralca
Je finta igre je da z vsemi pogoji prideš na R.O.C. in tm zmagaš pa dobiš superavto z 500 konji pa ga lohka našopaš tm do 900.

Last edited by Underground on 31 Jan 2004 20:24, edited 1 time in total.
PecHo!
sm glih zacew igrat tko da mam se einvagna 140 GTA in je to poleg einvagna 110 GTK edini avto k sm ga vozu v career nacinu. drugac ma pa moj vagn zdele 395 KM (predelave: supercharcher iz GTK 110, intercooler, dodan downpipe, od tam naprej ni izpuha, prilagojen ubrizg na 13:1 F/A, izpusne odmicne na +15 stopin naklona, sesalne odmicne na-25 stopin naklona, ostalo serija) 0-100 km/h ma 5,001s, do 0-200 km/h ma mal vec kot 14 s, 402 m (drag race) ma mensezdi okol 12 s, koncno ma 271, navor ne vem iz glave, v eni milji pride do 268 km/h v mal vec kot 30 s, ce se prov spomnem. vse to dosezeno na test tracku. aja krog mam pa 1:22 pa se nekej, ampak me je v izstopu iz zadnga ovinka zavrtelo in sm skor cist mogu ustavt.
pa ti? tvoj avto? predelave? pospeski itd?
ajde
jost
sm glih zacew igrat tko da mam se einvagna 140 GTA in je to poleg einvagna 110 GTK edini avto k sm ga vozu v career nacinu. drugac ma pa moj vagn zdele 395 KM (predelave: supercharcher iz GTK 110, intercooler, dodan downpipe, od tam naprej ni izpuha, prilagojen ubrizg na 13:1 F/A, izpusne odmicne na +15 stopin naklona, sesalne odmicne na-25 stopin naklona, ostalo serija) 0-100 km/h ma 5,001s, do 0-200 km/h ma mal vec kot 14 s, 402 m (drag race) ma mensezdi okol 12 s, koncno ma 271, navor ne vem iz glave, v eni milji pride do 268 km/h v mal vec kot 30 s, ce se prov spomnem. vse to dosezeno na test tracku. aja krog mam pa 1:22 pa se nekej, ampak me je v izstopu iz zadnga ovinka zavrtelo in sm skor cist mogu ustavt.

pa ti? tvoj avto? predelave? pospeski itd?
ajde
jost
Nobody is perfect. I am nobody. 

- Underground
- vreden igralca
Jst mam superavto navit na 900 konjev pa mi od 0 do 100 pospeši v dveh sekundah sam moraš met ful tanke gume. Pa zavijat je tud bolj teško. Pejt na testiranje pa ga boš lahko ornk sprobu. Sicer pa z Einvagnom 140 GTA prehitiš vse na kratkih progah, ker ma dobre pospeške, sam na dolge proge se pa ne obnese tok.
kista evo moj trenutni awto:
Emer nonus GT z motorjem od GT2:
moè motorja: 664HP
pospe¹ki:
0-100kmph = 3.704s
0-200kmph = 9.773s
1/4 milje = 10.731s
1 milja =26.992s
1 krog = 1:15.079
hitrost:
najvi¹ja dose¾ena hitrost = 289.3 kmph
najvi¹ja hitrost v 1/4 milje =221.2kmph
najvi¹ja hitrost v 1 milji =289.3kmph
predelal sem vse razen menjalnika nisem tikal ki bi vzelo preveè èasa
drugaèe ko najdem moje stare savegameje ti povem èase mojega baierna gt3-ja z 900+HP
drugaèe zdej bom probaw ¹e gta-ja navit pa da vidim ¹e njegove èase
Emer nonus GT z motorjem od GT2:
moè motorja: 664HP
pospe¹ki:
0-100kmph = 3.704s
0-200kmph = 9.773s
1/4 milje = 10.731s
1 milja =26.992s
1 krog = 1:15.079
hitrost:
najvi¹ja dose¾ena hitrost = 289.3 kmph
najvi¹ja hitrost v 1/4 milje =221.2kmph
najvi¹ja hitrost v 1 milji =289.3kmph
predelal sem vse razen menjalnika nisem tikal ki bi vzelo preveè èasa
drugaèe ko najdem moje stare savegameje ti povem èase mojega baierna gt3-ja z 900+HP
drugaèe zdej bom probaw ¹e gta-ja navit pa da vidim ¹e njegove èase

menjalnik se lahko tuna le èe ma¹ tapravega.. niso vsi prilagodljivi
poleg tega se lahko ¹tima ¹e pritisk v gumah in pa vzmetenje tko da lahko avto zni¾a¹
zdej z tem vzmetenjem newem kko je... do zdej sem sprobaw bol malo vrst vzmeti in nobenih se ni dalo tunat.... siguren se pa da se da ker jast sem igro igraw ¹e preden je pr¹u bilokateri patch ven in mi je blo vse skupaj la¾je samo hro¹èavo je blo full ampak sem se na uno privadu in zdej se mi zdi uno idealno.. te patche bom unnin¹talliraw 100%
èe pa hoèe¹ sam kaj spremenit v skriptah... naprimer èe ti ni v¹eè da so na nekatirih awtih velike gume zelo pomaknjene navzven alpa èe hoèe¹ res nizek awto skoraj do tal ti lahko povem kje najde¹ navodila kko to spremenit in je tudi par strani kjer se lahko pobere razne dodatke
poleg tega se lahko ¹tima ¹e pritisk v gumah in pa vzmetenje tko da lahko avto zni¾a¹
zdej z tem vzmetenjem newem kko je... do zdej sem sprobaw bol malo vrst vzmeti in nobenih se ni dalo tunat.... siguren se pa da se da ker jast sem igro igraw ¹e preden je pr¹u bilokateri patch ven in mi je blo vse skupaj la¾je samo hro¹èavo je blo full ampak sem se na uno privadu in zdej se mi zdi uno idealno.. te patche bom unnin¹talliraw 100%
èe pa hoèe¹ sam kaj spremenit v skriptah... naprimer èe ti ni v¹eè da so na nekatirih awtih velike gume zelo pomaknjene navzven alpa èe hoèe¹ res nizek awto skoraj do tal ti lahko povem kje najde¹ navodila kko to spremenit in je tudi par strani kjer se lahko pobere razne dodatke
- King of Rohan
- starejša faca
amm newem kj ti reèt.. mogoèe pa je z tvojim PCjem kj narobe... jaz sem to igro igraw brez problema na amdju 750Mhz z geforce 256MX in z 256MB 133mhz sdram-a pa ti povem da z nastavitvami na minimumu se mi ni zatikalo... z 2000ko bi moglo delat v redu èepraw tvoja grafièna ni ena izmed najbol¹ih ampak vseeno bi moglo lepo delat... poglej èe si dal vse na minimum tudi promet itd.. sicer pa si nabavi program gamegain ki spremeni nastavitve v pcju da so optimalne za igre.. meni je pomagalo
drugaèe zdej mam atlona 2600 z geforce4 MX440 in z samo 256mb ddrama pa igra mi dela z nastavitvami nekje skoraj do maximuma brez se zatikat... in valda pa more¹ preden igra¹ in¹tallirat vse 4 patche!!!!!!!!!!!
drugaèe zdej mam atlona 2600 z geforce4 MX440 in z samo 256mb ddrama pa igra mi dela z nastavitvami nekje skoraj do maximuma brez se zatikat... in valda pa more¹ preden igra¹ in¹tallirat vse 4 patche!!!!!!!!!!!
- King of Rohan
- starejša faca
Jst nisem lego-las ampak sem King of RohanPecHo wrote:lego-las to misliš ti ki še rasteš
ti povem da za poganjat to igro na min nastavitvah je dovolj 750mhz pa geforce 256MX ti povem iz izkušenj... pa še zatika se ne nič.. tko da danes lahko to igro igra skorajda vsak navaden smrtnik

l.o.t.r. ist the best
- Underground
- vreden igralca