Pro Evolution Soccer 3
Omenjeno je dvakrat (se mi zdi) in se ne nanasa na ta forum. Oz. tudi se, samo nisem nor da bi dajal v opis zadeve, ki se dogajajo na nasem forumu. Vzeto je bolj nasplosno, na vecjih forumih. Itak je pa tisti forum bolj prispodoba --> take trditve folk spusca ven tudi drugje, samo na forumu pac pride najvec do izraza. Ja, jaz sem ga.
"We ride together, we die together. Bad Boys for life." - Mike Lowrey
Igra je
po igralnosti pač kake 10 bolša od FIFE 2004!!! Da ne govorim o tistem ko na fifi s čekotam(nedved) daš vsak drug strel gol s 20 do 30 m!!! Sicer nič narobe a to pač postane dolhčas pa nerealn je!!! PES 3 je neki novga neki velik bolšga če bi igrice primerjav dajem oceno v procentih 80%-20% za PES je pač realno toliko boljša!!! Edina napaka, ki jo morda vidm ali pa jo neznam izvesti so prosti streli direktno na gol!!! Dal sem enga s tottijam sam točno iz 16m!!! Nevem a se da naštimat kak krogec k pr fifi al je kakšna fora. če kdo ve!!!
po igralnosti pač kake 10 bolša od FIFE 2004!!! Da ne govorim o tistem ko na fifi s čekotam(nedved) daš vsak drug strel gol s 20 do 30 m!!! Sicer nič narobe a to pač postane dolhčas pa nerealn je!!! PES 3 je neki novga neki velik bolšga če bi igrice primerjav dajem oceno v procentih 80%-20% za PES je pač realno toliko boljša!!! Edina napaka, ki jo morda vidm ali pa jo neznam izvesti so prosti streli direktno na gol!!! Dal sem enga s tottijam sam točno iz 16m!!! Nevem a se da naštimat kak krogec k pr fifi al je kakšna fora. če kdo ve!!!
-
- amater
-
- amater
http://www.xxl-games2.de/forum/thw/show ... readid=473]::[1st
Jst imam tega ker ti še odklene skrite igralce in klube.
Za drese še ni bo pa v prihodnosti na www.pes3.co.uk
Jst imam tega ker ti še odklene skrite igralce in klube.
Za drese še ni bo pa v prihodnosti na www.pes3.co.uk
joja: kaj pa tale patch http://downloads.soccergaming.com/downl ... d=00008792
a si ga sprobal?
Description : Superpatch made by www.proevolutionline.com staff, its features:
Updated 2003-04 rosters
Updated kits
Updated badges
Updated flags
Updated boots
Compatible with all languages
samo je velik 50 mega in ga ne morem downloadat z mojim modemom
a si ga sprobal?
Description : Superpatch made by www.proevolutionline.com staff, its features:
Updated 2003-04 rosters
Updated kits
Updated badges
Updated flags
Updated boots
Compatible with all languages
samo je velik 50 mega in ga ne morem downloadat z mojim modemom

-
- amater
ja na tej strani sm že od nekdaj downloadal patche za fifo...Joja Kozara wrote:Jao Aragon svaka čast za ta patch.![]()
Kako si ga sam najdu me zanima???
Mislm noro!!!
Jst mam ADSL. Če si res fan PES-a se lahko zmeniva pa ti ga spečem na CD, pa se dobimo nekje na kavi.
Od kje si???
a je res dobr?
dej mal opiš kaj vse ma...mislm a je natančn pa to
hvala...ni mi ga treba pečt k zdej je bratranc dobu adsl in če kej rabm mi on speče
če je res dobr ga bom pa še jst sprobu

-
- amater
-
- amater
-
- amater
Ej borut tuki ti si napisu da ves kje je sef in mu si prov zdej pa sm pršu že naprej v cpngo veš tam ko imas punco sabo ves ko moras obracat kristale če veš piš na turbo67@volja.net