CSI - Crime Scene Investigation
CSI - Crime Scene Investigation
Ali mogoce kdo ve, ali jo je mozno dobiti kje v Slo? Original seveda.
Touch me and that hand will never touch anything again.
Trinity [Matrix Reloaded]

Trinity [Matrix Reloaded]

Odgovor
Howdy!
Kot prvo, mislim da mate prav glede strani. Tudi meni se zdi piratska, tako da se opravicujem za sodelovanje pri kriminalnem dejanju
Med browsanjem po spletu sem jo takorekoc le preletel in ker je pac vsebovala to igro sem objavil post.
Pod drugo pa, lepo od vas da ste se tako hitro odzvali proti piratskim zadevam. Ko bi to le poceli vsi
No ja, pa naj ostane pri tem. Igra je izsla in lahko jo dobite v vseh dobro zalozenih trgovinah. Jaz osebno bi poskusil v Mantis d.o.o. v Ljubljani. Tam lahko dobite rabljene (original) igre za nizko ceno. Lahko pa se pozanimate in igro vam tudi narocijo pri njihovih dobaviteljih.
Lp!
Kot prvo, mislim da mate prav glede strani. Tudi meni se zdi piratska, tako da se opravicujem za sodelovanje pri kriminalnem dejanju

Med browsanjem po spletu sem jo takorekoc le preletel in ker je pac vsebovala to igro sem objavil post.
Pod drugo pa, lepo od vas da ste se tako hitro odzvali proti piratskim zadevam. Ko bi to le poceli vsi

No ja, pa naj ostane pri tem. Igra je izsla in lahko jo dobite v vseh dobro zalozenih trgovinah. Jaz osebno bi poskusil v Mantis d.o.o. v Ljubljani. Tam lahko dobite rabljene (original) igre za nizko ceno. Lahko pa se pozanimate in igro vam tudi narocijo pri njihovih dobaviteljih.
Lp!
-Turtle
spOOky pictures
spOOky pictures
Odgovor
Howdy!
Jah probej se kksno spletno trgovino (drazbo) kot je eBay.
Drgac mas pa kle linke od:
Amazon.com
EBgames.com
Lp!
Jah probej se kksno spletno trgovino (drazbo) kot je eBay.
Drgac mas pa kle linke od:
Amazon.com
EBgames.com
Lp!
-Turtle
spOOky pictures
spOOky pictures
Odgovor
Howdy!
Aha, no potem pa najboljse naredis ce si jo pri njih rezerviras in dostavili ti jo bodo takoj ko bo mozno
Lp!
Aha, no potem pa najboljse naredis ce si jo pri njih rezerviras in dostavili ti jo bodo takoj ko bo mozno

Lp!
-Turtle
spOOky pictures
spOOky pictures
- Underground
- vreden igralca
- King of Rohan
- starejša faca
- King of Rohan
- starejša faca
- Underground
- vreden igralca