MAFIA 2 The city of found angels
-
- igralec jr.
To misijo morate končati v petih minutah, sicer boste imeli težave s policijo. Podajte se čez pult, kjer na omari ob vratih visi ključ. Poberite ga in ubijte varnostnika, ki prileti skozi vrata. Po stopnicah pojdite v drugo nadstropje, kjer sta še dva varnostnika. Vstopite v sobo z napisom "direktor" in iz omare na desni vzemite ključ. Odpravite se nazaj po stopnicah v klet, kjer ubijete še dva varnostnika. Po tem, ko stlačite denar v vrečo, čimprej pojdite do izhoda in se skupaj s Pauliejem pobegnite z avtom.
8.Escape - Odpeljite do dogovorjenega mesta. Pri tem se izogibajte policije in menjajte enega ali dva avtomobila. Parkirajte v skladišču za modrimi vrati.
Tole sem prekopiral od enega vodiča, upam, da ti bo pomagal.

8.Escape - Odpeljite do dogovorjenega mesta. Pri tem se izogibajte policije in menjajte enega ali dva avtomobila. Parkirajte v skladišču za modrimi vrati.

BrianOConnor wrote:To misijo morate končati v petih minutah, sicer boste imeli težave s policijo. Podajte se čez pult, kjer na omari ob vratih visi ključ. Poberite ga in ubijte varnostnika, ki prileti skozi vrata. Po stopnicah pojdite v drugo nadstropje, kjer sta še dva varnostnika. Vstopite v sobo z napisom "direktor" in iz omare na desni vzemite ključ. Odpravite se nazaj po stopnicah v klet, kjer ubijete še dva varnostnika. Po tem, ko stlačite denar v vrečo, čimprej pojdite do izhoda in se skupaj s Pauliejem pobegnite z avtom.
![]()
![]()
![]()
![]()
najlepša ti hwala!!!!!he he

življenje je smrtno nevarno še nihče ga ni preživel!!!!:lol: ;P