Fifa 2003
Fifa 2003
Jo že igrate?
Moj Bog, je ful težka. Eno sezono sem že igral (amater) pa sem bil šele deseti. Najtežja FIFA doslej!!!
Moj Bog, je ful težka. Eno sezono sem že igral (amater) pa sem bil šele deseti. Najtežja FIFA doslej!!!

Druge FIFE so mi šle dobro, zmagoval sem 10:0 (pri amaterjih, druge stopnje so že bolj težke) in podobno. Pri FIFI 2003 sem najvišjo zmago dosegel 4:1 (amater, druge stopnje so ubitačno težke) probal sem eno tekmo na world class, vsak strel je končal v mreži tako da sem po 6:0 prekinil - seveda je računalnik zmagoval. V obrabi je zelo težko igrat!!!ripper wrote:kako so ti šle pa druge fife??![]()
ne vem men po načinu igranja ful ni ugajala 2002 te pa še nisem špilu zato...

Druge FIFE so mi šle dobro, zmagoval sem 10:0 (pri amaterjih, druge stopnje so že bolj težke) in podobno. Pri FIFI 2003 sem najvišjo zmago dosegel 4:1 (amater, druge stopnje so ubitačno težke) probal sem eno tekmo na world class, vsak strel je končal v mreži tako da sem po 6:0 prekinil - seveda je računalnik zmagoval. V obrabi je zelo težko igrat!!!ripper wrote:kako so ti šle pa druge fife??![]()
ne vem men po načinu igranja ful ni ugajala 2002 te pa še nisem špilu zato...

- Stremetzsky
- r00kie
Jaz dem glih zadnje dva dni igral prventsvo pri FIFI 2003. World clas, pa sem bil z lahkoto prvak. Finale sm zmagu z 8:0. Sicer pa pejte pod Team Manegerment pa si kupte kakšenga novga igralca.Naprimer jaz imam tele igralce pri Real Madrid:
Zidane, Raul, Beckham, Carlos, Henry, Rivaldo,Ronaldo, Salgado, Morientes, Hierro,Ferdinand...Cool ne

Zidane, Raul, Beckham, Carlos, Henry, Rivaldo,Ronaldo, Salgado, Morientes, Hierro,Ferdinand...Cool ne

I´M Cool
hja, spil ni pretezek, res pa je da rabis cas. jst sm najprej z totenhamom totalno pogorel, potem osvojil ligo prvakov in bil 2 v premier ligi z manchestrom, potem pa se z ajaxom bil prvak. z ajaxom sem igral celo sezono na najtezji stopnji, z manchestrom pa pol pol. potem sem zacel sezono z juvetom na world class, pa sploh nisem zgubil nobene tekme in je blo dolgcas, zato sem sel na novo in vzel empoli. to je bilo ravno prav, saj sem garal za vsak gol, in se pocasi vzpenjal na vrh lestvice. potem sem se pac navelical spilat, bom pa enkrat zagotovo nadeljeval. best fifa ever.
Spostovani nogometasi
jst tud igram fifo 2003 ampak nism ne vem kako zagret. ucasih grem kksno igro, ceprov igram ligo prvakov z menchestram, pa sm dalec najbolsi . na amater. mam pa eno tezavo, namrec na dresih igralcev med igro sploh ni stevilk! a vam tud to dela?
hvala ze za unaprej
dobr spilejte

jst tud igram fifo 2003 ampak nism ne vem kako zagret. ucasih grem kksno igro, ceprov igram ligo prvakov z menchestram, pa sm dalec najbolsi . na amater. mam pa eno tezavo, namrec na dresih igralcev med igro sploh ni stevilk! a vam tud to dela?
hvala ze za unaprej
dobr spilejte

fifa 2003
saj fifa 2003 je čist lahka na WORLD Class. moreš sam veliko podajat 

Cool Igra!!!
Ne tuk težka. Na WORLD CLASS je čist izzy sam podajat si morš velk, k si pa pred golom sam šut. Pa zmagaš. Jz sm zanč kupu za REAL MADRID same slabe igralce, tabul prodal, pa sm komot zmagu.
I´M Cool