Živio!
Sem pravkar odkril ta forum, pa me zanima, ako še kdo kaj igra GP 500 (LAN, internet).
Sam sem nad igro navdušen in bi se rad preizkusil proti drugim, vendar ne poznam koga, ki bi jo igral (sicer poskušam ljudi navdušiti nad njo...).
Bilo bi super, če bi našel koga z veliko pasovno širino (ADSL), ki bi lahko gostil igro na internetu (imam le 56k).
Gp 500
ih
jaz mam adsl,te igra pa ne to so formule,ne? adsl sploh ne dela taku hitr kukr so rekl.skuz je nekaj narobe.
Dandanes je težko biti budala. Konkurenca je enostavno prehuda.
][img:f1f1019692]http://www.siol.net/novice/XP_images/th ... 0662-0.jpg[/img:f1f1019692]
][img:f1f1019692]http://www.siol.net/novice/XP_images/th ... 0662-0.jpg[/img:f1f1019692]
Gp 500
GP 500 niso formule
; to je simulacija motorjev (svetovno prvenstvo 500 ccm ~ zdajšnji Moto GP) in je (ne samo po mojem mnenju) ena izmed najboljših dirkalnih simulacij vseh časov.
5 let po izzidu!!! ima igra ogromno privržencev po celem svetu in dobiva vedno znova novo podobo, saj veliko igralcev kar samih ustvarja nove modele, 'skins' , zvoke...; tako je zdaj npr. na voljo bikeset, ki predstavlja letošnjo sezono!

5 let po izzidu!!! ima igra ogromno privržencev po celem svetu in dobiva vedno znova novo podobo, saj veliko igralcev kar samih ustvarja nove modele, 'skins' , zvoke...; tako je zdaj npr. na voljo bikeset, ki predstavlja letošnjo sezono!

[odstavek izbrisan]
Pri Mantisu je cena igre 2800 SIT, če imajo na zalogi kak rabljen primerek... - Admin
Če je kdo zainteresiran ali pa jo že igra, mora preveriti naslova:
www.gp500store.oteracing.net/gp-store.htm
www.network54.com/Hide/Forum/224521
Užitki za pravega dirkača zagotovljeni; sodobni ščiš v obliki igre 'Moto GP (2)' v nobenem smislu nikakor ni dostojna zamenjava...

Če je kdo zainteresiran ali pa jo že igra, mora preveriti naslova:
www.gp500store.oteracing.net/gp-store.htm
www.network54.com/Hide/Forum/224521
Užitki za pravega dirkača zagotovljeni; sodobni ščiš v obliki igre 'Moto GP (2)' v nobenem smislu nikakor ni dostojna zamenjava...
Sorry Admin, nisem razmišljal...lol (glede 'nabave' igre z interneta pa sem imel v mislih trgovine na internetu - ebay in podobno)
Glede Moto GP 2; igra ima možnost nastavljanja realizma - simulacijski način (0-100%) in je oglaševana kot oh in sploh najboljša dirkačina ever in je tačas (oz. kar od izzida GP 500 naprej) edina uradna Moto GP igra, ki je na voljo; je pa seveda 'le' predelava s konzole...
Glede Moto GP 2; igra ima možnost nastavljanja realizma - simulacijski način (0-100%) in je oglaševana kot oh in sploh najboljša dirkačina ever in je tačas (oz. kar od izzida GP 500 naprej) edina uradna Moto GP igra, ki je na voljo; je pa seveda 'le' predelava s konzole...