need for speed 2

Stare igre so marsikdaj bolj igralne kot novejše! Pogovori o igrah, starejših od pet let, klasikah tipa Civilization ali Test Drive, o abandoware igrah ipd...
|Speed|
vreden igralca

Post by |Speed| » 26 Jul 2005 22:45

jov jov jov...ne oživlej 1 let stare teme....vedi to za bodočo prihodnost...sicer pa se drži pravil na forumu pa bo vse ok. :wink:

aja zdej jo lohka kdo zaklene al pa nej diskusija teče naprej

Kista
moderator

Post by Kista » 26 Jul 2005 23:18

jah tale je bla res mal bolna, sori TT :P sem pa sele zdle sploh datum prejsnega posta pogledov, hvala rozy :P
ce ima kdo se kj pametnega... PAMETNEGA (ker jih je tu mnogo, ki to besedo radi... nekako spustijo, ko berejo :P :P ) za napisat, kar... bom pustil :P
lp, kista
Nobody is perfect. I am nobody. :P

nonamed
amater

Re: need for speed 2

Post by nonamed » 29 Jul 2005 12:34

asterix wrote:Ta igra iz bližne preteklosi je bila za tiste čase prava evolucija. Sicer je imela slabo grafiko in mnogi niso imeli takih racunalnikov da bi jo igrali. Danes je za nas ta igra ze za v *smeti* alo pa tudi ne saj so včasih stare igre se bolj igralna kot nove!!!!!!

p.s. Asterix :P

Res je zastarela, ker sem vido da je nfs u2 včasih stal 13000sit zaj pa stane nekaj čez 4000sit

BluStreak
vreden igralca

Post by BluStreak » 29 Jul 2005 18:53

:D Sej bi se lahko hitro zajebal, če letnico spregledaš.. Ko je že ravno odprto. Mislim, da je od starih dirkacin tale z moje strani najbolj preigrana. Kode so ble zakon (avtobusi, limuzine in ostala vozila)

Post Reply