Rome: Total war
Js mam radeon 9100 pa mi ful lepo dela....Vatras wrote:pa nam je špilo na 1024 SDR rama pa radeonki 9200SE a si not ti...se mi vojaki premeknejo za 1 mm na minuto pa še to la low..tk da
Drgač je pa če greš "barbare" špilat so pa zame najbolši britanci, sam jih morš dt u velik bojou, da majo une zlete črtice pa meče, da lah branjo mejo pred rdečimi al pa zelenimi...če greš pa ti napadat z običnimi (ne kmeti) rabš pa 3x večjo vojsko, pa še to je pod uprašajm da boš zmagu...
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
Koga boli ker rod je!!!
Isto so čiz usi če maš straategijo kam boš napadu, pa če že poznaš zmožnosti sovražnika....najbol 1 al pa več vojsk z 1 generalom, k naj ma čiumveč zvezdic, hodt okol, pa use kar ti pride napadt....tko dobijo izkušne...recimo pr zelenih sm to naredu in sm osvoojiu mesto u mali aziji...al nikozijo...nevem točn...in so jo konstantno napadal...js sm pa 600 člansko vojsko z 20 vojaki premagu...so bli pa čiz zlati...
Isto so čiz usi če maš straategijo kam boš napadu, pa če že poznaš zmožnosti sovražnika....najbol 1 al pa več vojsk z 1 generalom, k naj ma čiumveč zvezdic, hodt okol, pa use kar ti pride napadt....tko dobijo izkušne...recimo pr zelenih sm to naredu in sm osvoojiu mesto u mali aziji...al nikozijo...nevem točn...in so jo konstantno napadal...js sm pa 600 člansko vojsko z 20 vojaki premagu...so bli pa čiz zlati...
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
Nism teb razlagu...doomu...ĐONKY THE DONKY wrote:upam, da to ne razlagaš meni, ker vse to vem. raje razlagaj doom, ki ne loči niti rimskih družin. drugače pa je moja taktika: 5 diplomatov, da počistijo z vojskami in ena zlata armada z 300-500 vojaki pa osvojiš pol ozemlja v enem poskusu
zakaj tok diplomatou...pomoje jue 1 čiz dost....pa dobr je če maš atentatorja...2 al pa več, pa spye, če greš mesta napadat...
men so brezvezni katapluti, nikol jih nism uporablu...pa tud psi...zakaj sploh so dobri? Vem da so svinje dobre proti slonom.
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
makedonci so pa men čiz uizi..skos z zelenimi igram, in nikol prot nim ne zgubim pa mam na hard.Vatras wrote:končno mam now komp...in sm si vgru romiča gor...in sm Juli famility at the moment pa mam ž cel zahodni del mape...po parih urah igranja.....
zdj me pa qrčevi Makedonci kolejo...AAAA
Mogoče greš prot njimi z konji...to pr galcih deluje zlo dobr, prot britancm pa makedoncm pa niti ne. Pjt z običnimi pa lokostrelci.