Stare igre so marsikdaj bolj igralne kot novejše! Pogovori o igrah, starejših od pet let, klasikah tipa Civilization ali Test Drive, o abandoware igrah ipd...
hehe omg jao kk sm pa jst to včasih špilo cele dneve sam Yuri's Revenge pa Red Alert 2 špilo sam multyplayerja še pa nism k nimam spyware k se mi ne da registrirat pa btw še originala nimam
Ja vem jest sm tut špilov včasi to dost.Sam zdj mi je spet huda pa spet sm mal v formi,pa nabijam prek Gamespy-a Am drgač je pa na izi se registrirat maš 1,2,3 narjen,pa sj ne rabš originala.Še cd-ja ne rabš an,pa še popravk najnoveš je uzunj tko da ni problemov.
Generals mi je dobra sam je ne igram k je počasna pa tko an...Drgač pa sam prašam an,če je slučajn kdo za sceno
o ra2 kje je to! najbolša igrca vseh časov sm jo meu u malmu prstu. špilov pa že nisem, uf, 2 leti. bom mal probov ponovno. westwoodove igrce so najbolše, vendar pod westwood ne štejem generalov k so u k####
Ah od Westwooda mi je sam ta dobra.Ostale sm igrov npr. Dune 2000 k je živa katastrofa pa Tiberian Sun k mi tut ne leži.Tko da Red Alert 2 majka!!! Drgač pa na Gamespy se jo da špilat in jo špilamo,nekj folka je za sceno bodite tudi vi...
[color=]meni je red alert 2 bolj zanič ku yuri s revenge zato k maš dosti bolj škrt stroje in možičke ku pr yr
sm dosti igral samo pol zej sm zbrisu red alert 2 in tko n morem igrat yuri s revenge k sm nekje okrog comppjuterja zgubu cd bom kmali najdu
je pa drgači ful dora igra in una tiberius sun mi pa teži k maš samo neke robote!?