Stare igre so marsikdaj bolj igralne kot novejše! Pogovori o igrah, starejših od pet let, klasikah tipa Civilization ali Test Drive, o abandoware igrah ipd...
Živjo folk a ste že igral to igrco Freelancer......no če ste a mi lahko poveste za 1no misijo ki je ne znam narest pa rabm pomoč.....pa un k jo je preubrnu al pa pršu vsaj do 11-12levela da mi prosimm napise kako nardim to misijo ....no da vaam povem kaj ne razumem .....glejte glih kar sem naredil 1no misijo k som po koncu misije prču v eno velko skalo ki sem lahk šel not in kopoval orožja pa to.....no pol pa k grem vn do jani da grem z njo na planet california minor.......ampak ko pridem to vcalifornie ne morm nikjer pristati ker me nihče ne pozna ...ker naj bi 1ga arentiral pol pa nimam dostopa do dobenga planeta pa teleporta.....nikamor ne morm ...pol pa pogledam na neural net log.....da mi pokaže katero misijo imam...kaj morm narest pa mi pise awaiting mission objective.....kokr jast to vem pomen naj počakam na misijo.....jst pa sm čaku že 2uri pa se ni nič zgodil.....zdej pa nimam pojma kaj morm narest da mi bo pokatzal misijo...kaj morm narest...pa to....zato če jo je kdo preubrnu al pa prsu čez 10-11 levela naj mi prosm napise.......prosim
pa ti si nor js sm pršu do levela 48 kar je maximum pa kuku sm si ladjo za 900.000 creditsov pa topi po 120.000 skupe sm pa pol meu par miljonov gnarja
zmotu sm se al greš v omricon alpha tm je mn najboljša ladja za 700.000 al pa v omricon gama če hoč pa še prej eno ladjo pejt pa u omricon theta na freeport 9