alfi27 wrote:Alo!
Jaz bi pa rabil pomoč pri igri Mafia. Imam problem, da mi ne dela tekoče in imam : Amd 1000, 512 rama sdr, Ati 9200 128 Radeon in še GForce 2 MMx400 64mb. Probal sem na obeh in na obeh windowsih:
Win98, WinSp. Pri vseh probavah mi ne dela tekoče. Gibljejo se počasnejo, govor zamuja, prepozno pride zvok, ko on že naredi. Avtomobili so ful počasni, pa tud pri nastavitvah sem probal vse sorte s grafiko, pa ista pesem,. Če mi lahk kdo pomaga, bi bil zelo vesel. Imam pa še eno vprašanje, glede Desert Storm Vietnam. Sem jo naložil, ampak pri play, pa napiše, da nimam pravega cedeja not. Codec sem preslikal in tud druge cedeje sem probal, ampak ista pesem. Kolega mi je rekel, da rabim en problem, kjer naredi dodaten disk,(Kot en cede) pol bo pa delal. S programom Alcohol120$, ampak ga sploh ne morem instalirat, ker je nekaj narobe. Pač imam probleme, ker igra ni original in je mau drugače posneta, kot bi morala bit.
Njlepša hvala in lep pozdrav.
Komaj čakam obvestilo, da lahk zalavfam igro.
Mogoče, da bi blo res pametno neko sosledje časa, ampak 50ta?? Takrat mafie že zdavnaj ni bilo več. Mogoče samo še na papirju. Mislm, da bi morali prej mislit razvijalci in tisto obdobje (20 let) razdelit na polovico in bi tako brez problema dobili dva dela (eno nadaljevanje drugega). Če bi zdaj želel naredit novo mafio, ta ne bi bila nadaljevanje prvega dela..AudiTT wrote:fajn bi blo če bi jo nardil.
Ker zgodba pr city lost heaven je bla kr dobra.
Zdej bi jo mogl postav v čas tam nekje 50.ta al pa takoj po 2.svetoni vojn
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests