Jest mam Unreal Tournament 2003 in jo morem zelo pohvalt in je vredna svojga denarja. Za prek neta je najboljša igra kar sem jih špilov pa tudi v single player je dobra. Tko de kapo dol . Ampak če je pa vse to res, kar pravi napoved, pol pa kaj bo to delal!!!
Vozila, več orožja,... to bo klanja.
Carska bo! Komej čakam, de izide!!!
Stvar bo sekala. Verjemte Pa še draga najbrž ne bo, ker gre samo za dodatek in ne bo na 3 cdjih recimo, ampak največ na dveh, najbolj verjetno pa samo na enem.
Dej luco ne pokvar vsake teme. Opozarjam te že odkar si tu. Sploh ni noben omenu, da bi igro kupu. Če te UT2004 ne zanima, ni treba odgovarjat v to temo!!!
jah upam le da bo kej težja kot 2003 in tudi daljša. 2003 je bla proti tastarmu trikrat krajša in trikrat lažja, sej sm jo obrnu v prvm poizkusu. za primer: starega UT ne morm in ne morm obrnt zatakne se v zadnji sobci, kjer je moj nasprotnik Xan Kriegor. Kako ga premagat??
A veš kaj če ti je tolk lagka pa tm k si nardiš profil, namest averege dej raj godskils. Pol boš pa vidu trikat lažja!!!
Sicer je pa to sm dodatk k 2003.
Ma ne se sekirat ta igra bo rullala !!!!!!Posebej se mi zdi zanimiva ona televizija k boš lohk spremlu pomembne boje prek interneta.Mene predvsem mika špilanje ire prek interneta