Need For Speed: Most Wanted
Ja fak sam kle mate pa res fore an.Vidva "indijanc" pa "anonimen" sta res popuška, kr nekj se opravičujeta...Ja fak an k da vama je šef tale Kista an.Dj mal se zresnta.Ti pa Kista ne se norca delat k sm jest napisov da bi mogl bit evropski avtomobili v igrci, ne pa da SO evropski not, tko da ne bit preveč pameten.Rajš pjta mal s temu "indijancam" v tople kraje...

nic brez zamere. ti, em, se bom uzdrzal, si napisal da bi mogl dat evropske avtomobile notr. dejstvo pa je, da evropski avtomobili SO v igri, tak da... kaj ti ni jasno? res si malo norca naredil iz sebe, ko si rekel, da bi moral namest ferrarijov in porsov evropske avtomobile v igro dat. hvala lepa. kar se mojega razmerja z indijancem tice... tolk ga poznam kot tebe. sploh se pa tebe niti najmanj ne tice kaj mam jaz s kom.
vama fanta, posteno: ni se treba meni opravicevat, ker vama res nisem sef. je pa posteno in zelo po fair playu da sta se opravicila da sta zavila iz teme. tak odnos bi pac popravil vzdusje na forumu. to, kar pa turbo zob dela pa unicuje stanje. zdej pa zaklepam, ker se vam drugace zov ne da dopovedat da pustite to temo, glede na to da je igra izsla. mi je zelo zov.
lp, kista
vama fanta, posteno: ni se treba meni opravicevat, ker vama res nisem sef. je pa posteno in zelo po fair playu da sta se opravicila da sta zavila iz teme. tak odnos bi pac popravil vzdusje na forumu. to, kar pa turbo zob dela pa unicuje stanje. zdej pa zaklepam, ker se vam drugace zov ne da dopovedat da pustite to temo, glede na to da je igra izsla. mi je zelo zov.
lp, kista
Nobody is perfect. I am nobody.