No zdj je pršlo velik novih slik, pa tut en filmčk je že! Kle si lohk preberete kuko nej bi potekal zmenek ---> http://pc.ign.com/articles/616/616747p1.html?fromint=1
Najbl mi je všeč to da bojo zdj lohk mel avte! Z njimi greš lohk v službo pa nazaj domu, lohk greš pa tut vn, poj pa še svoj zmenk peleš domu! Res hudo! Komej čakam !
-na zmenku imamo nov merilnik, ki se pojavi na ekranu desno odzgoraj (če je zmenek uredu je na desni strani drugače na levi) zmenek se odvija v redu če se izogibaš strahovom partnerja in upoštevaš njegove želje,boljše ko ti gre daljši zmenek bo
-je tudi nov predmet electro dance sphere (prevod prosim!!!!)
-in ta glavno kot je že tancy povedala: SIMSI IMAJO LAHKO SVOJE AVTE!!!!!!!!, TO POMENI VELIKO VEČ PROSTOSTI, sami se lahko vozijo naokol, v službo lahko gredo tudi če so že zamudili....
Komi čakam da pride vn!!!!!!!
All heil the sims!!
Last edited by Pia on 29 May 2005 20:28, edited 1 time in total.
Zaradi avtomobilov, bo tudi nekaj drugih novosti pri Simsih.
Lahko boste gradili garaže in dolge dovoze, kar bo omogočalonove nove načine gradnje hiš.
Pri avtomobilih si boste pa lahko izbirali model in barvo. Kar pomeni več denarja lepši avtomobili.
Zaenkrat pa še ne bodo dali vozniških veščin, lahko pa da bodo prišle v poznejših dodatkih (tako namigujejo), namigujejo pa tudi da bodo v sledečih dodatkih tudi kakšne nove možnosti igranja glede avtomobilov.
Povejte še malo svoje mnenje o prihajajočem dodatku in še kakšno novost če ste jo slišali! Čakam na vaše mnenje!
se mam njeno sliko, sam je ni prijelo. Že skos iščem ka bi lahk narobe napisala pa mi vseeno ne prime slike. (tota slika je on okvirček z x v mojem tekstu).
Se mi je zdel da je to ta slika! pomoje to deluje približno enako kot tista "kletka" pri The Sims House party! Pomoje da se to vrti okrog! Tko jest predvidevam !
Nažalost nihče. Na vseh stranek ko greš piše da datum izida še ni natančno določen. Pravijo nekateri pa da bo to veliko pozneje kot avgusta. Tako da september, oktober, november. Tam nekje. sam js mislim da septembra, ker naj bi imeli nove dodatke na vsake pol leta.
Aja. pa pozabla sm omenit da boš lahk zbiral med 5 različnimi tipi avtomobilov. Če pa še kdo ve kaj novega pa naj čim prej pove!
Pa na uradni strani od Simsov je zdaj pri opisu tega dodatka tudi mesečni horoskop zate in za tvoje simčke. Poglejte kaj je vašim Simčkom zapisano v zvezdah!
Tancy končno sm popravla sliko. Js mislim da je to eno takšno adrenalinsko igralo. Ko not greš pol te pa vrti v vse mogoče smeri. Nočem sprobat! Ko ti je tam gor sigurno tak slabo da ne veš kam bi bruhal!
NO ja ni ne vem kaj. Rada pa bi našla kak program v katerem lahk delaš svoje lastne obleke za Simse, pa spreminjaš frizure. Ka kdo ve za kakšnega pametnega? Drugače vem približen postopek sam programa nimam.
Rabš program kokr je Slikar! Sej bi se tut s slikarjem dal delat ampak ni natančen! Mela sm en dobr program ampak se zdej ne spomnem imena! Ga bom poiskala pa ti povem!