MAFIA 2 The city of found angels
a trainer ti dela al ne? mislm če v igri prtisneš F1, ti pokaže seznam na ekranu al ne?ivers wrote:kot prvo bi se ti rad zahvalil za trainer ampak NFO mi ne dela jst sm nekej poskusal ampak mi ni uspelo usposobiti programa zato bi te vseeno prosu da mi ti to opises kok se dela kr nimam dosti caca d bi to ugotavljal sm zlo zaposles prosim da si cim bolj natancen ce se ti da (kr drgac se bom spet kej zafrkavau) ja ves to je problem ce nimas casa zato te lepo prosim zdej sm glih pr tisti misiji k z avti dirkas pa sm probau d bi sm en krog dirkau pa d bi vedno zmagou to sta tipki 0 in 9 ampak mi ne uspe pa dej se napisi kok jih ti vpisujes k si v igri sej bi ti na mail poslou sm k sm glih na forumu ti bom kr tle
mislm da sta pr trainerju dva file-a... exe gre v osnovni direktorij un t adrug se pa ne spomnem točno kam (če ne veš ga dej kar v vse direktorije...tko ne moreš zgrešit)
točno pa zdele ne vem ker nimam inštalirane...na žalost

ja če se ti prkaže to pomen da ti trainer dela...to je vreduivers wrote:lej ce prtisnem F12 mi prikaze meni trainerja no evo ti bom opisou: grem v igrico in zacnem dirkati na progi prtisnem 9 in mi se zmerej pise d morem prevozit 5 krogov pa pritisnem 0 pa nisem prvi ampak drugi al pa tretji no meni trainerja se mi prikaza k si me prej vprasou
pr tekmi je pa tko...ko se začne dirka samo enkrat prtisneš 0 in 9, pol pa sam vozi pa boš vidu da boš zmagu
skoz ti bo kazal da morš prevozt 5 krogov ampak k bo konc pruga bo konc dirke in zmagu boš
brez skrbi

- Underground
- vreden igralca
- King of Rohan
- starejša faca
ja pa ne naklada mal poglej v pc format al pa v spw power pa že enkrat se od tuki spoki al sam preklinjaš kak je ta stran zanič pa čez igralca si enkrat prekljinjal čudn da te ni dol vrgu zato ne naklada in ti lahk grešfreestyle-MASTER wrote:zato k sploh ni res. neki naklada. faq

l.o.t.r. ist the best
ja ne vem, jst sm prtisnu nad črkami no (pa ne vem če ma to kej veze)
glej ko se dirka začne prtisn pol pa probi ene dva kroga odpelat pa bi mogu zmagat no
mislm da sm jst nazadnje dva kroga odpelu in je blo konc
mislm sej trainer ti dela...zato ne razumem kaj ti počneš da ti ne rata
aja pa ko končaš prvi ni takoj očitno da si zmagu, ker za vsacga dirkača posebi napiše da je prvi in pol so vsi prvi
glej ko se dirka začne prtisn pol pa probi ene dva kroga odpelat pa bi mogu zmagat no
mislm da sm jst nazadnje dva kroga odpelu in je blo konc
mislm sej trainer ti dela...zato ne razumem kaj ti počneš da ti ne rata

aja pa ko končaš prvi ni takoj očitno da si zmagu, ker za vsacga dirkača posebi napiše da je prvi in pol so vsi prvi

dejmo debato o mafii tukaj nadaljevat http://www.igralec.com/forum/viewtopic. ... 9528#19528
ker tu je debata o mafii 2
držmo se pravil

ker tu je debata o mafii 2
držmo se pravil