Kaj nej naredim, da se losam obsesije po z bridko sabljico in točnim strelom poklanih grgrajočih orkov, grdih snapperjev, sitnih scavengerjev in brezveznih bloodflijev, da potešim svojo suho žejo po akciji, da pred mojimi koleni padejo štirje elite orki, ko jih objame Breath of Death iz mojih rok?

Kako nej spet srečam Miltena, da mi kej lepga pove, pa Gorna, da greva skup sekljat zivljad, da vidm Lesterja na travi, da pomagam Leeju do svoje pravice?

Fantje, tole je odvisnost. Odkar sem obrnu Gothic II samo še čakam na Adon. Ker je ta igra tako realna, da ni več samo iga!
Po moje smo doživel začetek pravega virtualnega sveta PC iger, ko se človek v igri počuti kot v pravem svetu, kjer izkusi od sovraštva do pravičnosti, prijateljstva, od lovskega nagona do gnusa do ogabnih zveri, kjer si lahko junak, ki bo rešil svet in hkrati vseeno človek, ki si privošči "having fun" v bordelu v mestu. In po verhu vsega si usodo kroji tudi sam.
Jest sem odvisen, Piranha bytes pa so krivi za to in če hočejo prodajat svojo drogo, jo bom mogu kaj hitro spet mal dobit, ker mi Gothic I in II ne prideta več do živega.
RABIM NOVO DOZO!!!! ------>

Kaj pa Vi?