Torino 2006
- kill_ya´ll
- vseznalec
- kenny mccormick
- vseznalec
- kenny mccormick
- vseznalec
Preber se enkrat moj post , pa ti k si tako pameten: " Kaj ko bi poste pisali na kvaliteto!" - Govoriti zn a vsak , narest je pa problem ane!mad_s wrote:Ares si ugotovu da bo o zimskih olimpiskih igrah...fak...tega prou nism vedu...kenny mccormick wrote:Kokr jez vem bodo to kao zimske olimpijske igre , na nternetu nisem najdel nic slik od kaksne igre Torino 2006. Povej kje si ti dobil ta podatek![]()
![]()
![]()
kamena doba pač

Last edited by kenny mccormick on 28 Jan 2006 23:26, edited 1 time in total.
- kenny mccormick
- vseznalec
- kill_ya´ll
- vseznalec
- kill_ya´ll
- vseznalec
evo "moja stacuna iz zda" mi je ze poslala torino 2006...spil je se kr dobr,seveda moramo racunati, da taksni spili pridejo ven na vsake stiri leta...smucanje je kar dobro narejeno,no vseeno pa se se zdalec ne more kosati z ski racing...koncno smo pri biatlonu docakali, da ni vec potrebno tolci po tipkovnici...sedaj so ta problem bolje resili,kako pa se mi ne da pojasnevati
bob...jah lohka bi blo bols...ampak ok,sej pravm, na vsake stiri leta...tek na smuceh je pravzaprav enak biatlonu,sankanje po zaledeneli progi pa ponuja kar lepo izkusnjo-no bolj zabavo
aja se drsanja-tudi tu ni potrebno tolci po tipkovnici,ampak je to elegantno reseno...
in moja koncna ocena je,da je spil igriv, vendar ni dolgotrajen spil in se ga bomo kaj kmalu navelicali...ce ne prej pa po koncu olimpijade

in moja koncna ocena je,da je spil igriv, vendar ni dolgotrajen spil in se ga bomo kaj kmalu navelicali...ce ne prej pa po koncu olimpijade

LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!