ps. Pojdimo nazaj na temo!

Točno to je bla moja poanta...usaj en k štekaPia wrote:js sm milijon procentno proti temu, da bi ta dodatek kdor koli kupu. Ker se men zdi to nefer do vseh fenov simsov (kar jaz po novem nisem več, se mi je ea preveč zasral). Tak da js predlagam da tega nihče ne kupi, ker je dodatek dobesedno norčevanje od fenov. jaz osebno mislim le malo nos v igrco potisnit, tok da jo bom lahk poznej šimfala.
sicr bi reku upri se in ne nabaut, sam kaj ko drugi po svetu bojo kupil...ker nekateri so pač obsedeni...mogoče je to na en način droga, da majo občutk da morjo nabaut...k bi usaj lah apeliru na druge naj ne podpirajo takih žaliteu, pa čeprou z 40 dodatki in kao minimalno ceno, če pa jo primerjamo pride pa dražje al pa mogoče enako kot pri nightlife ali university....AnimeMania wrote:Hja, vse skupaj je do zdaj (skupaj z dodatki, seveda) ven prišlo 11 Sims&Sims2 igric. Za njih sem zapravila (približno) 74.000, od tega 54.000 na račun dodatkov. Služijo, služijo, ja ....mesjah78 wrote:debili zarukani so EA. <_< keš hočjo služit na 8473156 dodatkih...
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests