gta 4
Amerika ga rula za take zadeve. Gengstrčki na Kitajskm enostauno izpadejo...glupi. (not an rasist!!!)
Tko se lah usaj komu izpoune želja bit največji jebač, tko k so u filmih
Upam da bojo izpopounl grafiko, ker pri SA je bla grafika na nivoju kt leta 2000. U slike ne vrjamm preveč!
Seveda če bo sploh izšla. Mogoče bo, sam ne vrjamm da tok hitr...počakmo raj 2 leti al pa več, mogoče bo takrt. Doklr na uradni ne piše nubenmu ne vrjamm, razn če mi plača
. 
Tko se lah usaj komu izpoune želja bit največji jebač, tko k so u filmih

Upam da bojo izpopounl grafiko, ker pri SA je bla grafika na nivoju kt leta 2000. U slike ne vrjamm preveč!
Seveda če bo sploh izšla. Mogoče bo, sam ne vrjamm da tok hitr...počakmo raj 2 leti al pa več, mogoče bo takrt. Doklr na uradni ne piše nubenmu ne vrjamm, razn če mi plača

pa fajn bi blo če bi bil samo en lik pa ne vem trije deli v katerem bi samo on nastopal predvsem me zanima v katerem letu se bo dogajal k tle v san andreasu je bla muska bedna k stomarter pe ne mislim rapa pa hip hopa k se nic ne spoznam od rocka mi je bil dobr samo komad od osbourna pa se eden k ne vem naslova tko upam da bo bols muska.
kar se pa tice muske popa in rocka mi je bil vice city se vedno najbols
Muska ga je res rulala u VC (u primerjavi z SA).ivers wrote:pa fajn bi blo če bi bil samo en lik pa ne vem trije deli v katerem bi samo on nastopal predvsem me zanima v katerem letu se bo dogajal k tle v san andreasu je bla muska bedna k stomarter pe ne mislim rapa pa hip hopa k se nic ne spoznam od rocka mi je bil dobr samo komad od osbourna pa se eden k ne vem naslova tko upam da bo bols muska.
Men bi blo še najbolš če bi se to dogajal u letih 2000-2005. Torej zdj nekje.
- Spy Fisher
- starejša faca
Itak da nemorš u use bajte...temu se reče nategovanje, in to razvijauci igr radi delajo.Spy Fisher wrote:countryside je kr dobr če ga je maltut glasba ni slaba za mene
![]()
ceu čas oblublajo da boš lahk šou v use stavbe ampak ne moreš it![]()
libertycity+vicecity+sanandreas bi blo supr![]()
grafika me bol skrbi kot use druga
A kr u ush?Spy Fisher wrote: ... libertycity+vicecity+sanandreas bi blo supr ...
Če te pa grafika skrbi...don't get your hopes up. Dwomm da bo rockstar games kšno revolucijo naredu.Usaj pr GTA ne.
- Spy Fisher
- starejša faca
- Spy Fisher
- starejša faca