Ja sj sm že na dostih forumih vidla, zihr je Legend, kr neki, pa to že doug cajta vem da stran prenavlajo,
Mene te ful zmede če je ful enih pudatkou na zaslonu, bol je nahrbtnik, zakaj ga pol sploh rab če bo use tko?!
Pa še......ah puzabla sm kaj sm hotla reč.
Men je pa zj "tanova" Lara ušeč! K ma bolše poteze obraza pa to! Res je da je čist drugačna sam je tut grafika čist drugačna tko da.... Men ful bl človeška zgleda!
Ma ne vem! Mejhn preveč so jo spremenil! Sam če pogledaš po drugh TR forumh je skor usakmu ušeč! Na enmu forumu je še ena anketa kjer jh večina prav da jim je ušeč! http://www.tombraiderforums.com/cgi-bin ... 1;t=000567
Itak da je najvažnej da je igrca dobra! Je pa zanimiv pogledat kšna je bla v prvem delu in kuko se je spreminjala skos igrco! Nek sm zasledila to sliko!
Jest mislm da bo k so sprašval ljudi kaj bi radi pa usi hočjo mansion nazaj! Na ene par forumih sm vidu da tut edn ni prot temu!
Pa še če bojo šli nazaj h koreninam.....u TR1 je Lara's mansion!
Jest upam da bo no!
Pomoje, da bo, edin logičn bi blo, glede na to, da jo usi hočjo nazaj, sm po eni strani je pa zdej ni blo že v 3 igrah. Pa zlo si težko predstavlam njeno bajto k bi bla vsa v dobri grafiki, pa da bi ta nova Lara skakala po njej. Pa tut če bi bla bi jo pomoje čis spremenil, ampak upam da bo.
A si use skrivnosti najdu, men je blo ful dobr un 'Quad bike vozt'.[/url]
Pa baje se ga tut iz proge spravt pa ga pu hiši vozš, sm nevrjamm k men ni še nkol ratal, pa tut pod 'walktroug' sm pugledala pa je tut Stella rekla, da so to samo govorice, iz proge ga lahko samo z guljofijo spravš.
Zj so na www.tombraiderchronicles.com že objavl slike nove Lare!!!!!!! Oni prej niso hotl brez Eidosovga dovolena zj so pa že!!!!! Se prav da bo kmau tut Eidos kej več povedu pa najbrž bo www.tombraider.com kmau updatana!!!!!
Končn bomo zvedl kej! Saj povejo nej zgodbo pa še kkšne slike pa kva bo not pa če bo mansion nazaj! Zahteve že vem!
Minimum System Requirements:
Supported OS: 2000/XP
Processor: Pentium® III 1 GHz or equivilant
RAM: 128 MB
Video Card: DirectX® 9-compliant graphics card
Sound Card: DirectX® 8-compliant sound card
DirectX Version: 9.0c
CD-ROM: 16X CD-ROM or 4X DVD-ROM
Hard Drive Space: 2.8 GB