Max Payne 2
Mah mene boli k#### za igralec.com, obstaja polno boljših strani kot je ta in forum je tud za k#### ker en teden čakaš da nekdo odpiše
Kr lepo me benajte me ni nič strah
No zdej sem vse v enem postu združil tak da neboš več jokal. Če me hočeš tepsti pa kar pridi, vrata bodo vedno odprta zate (rdečivrag)
ADIJO

Kr lepo me benajte me ni nič strah

No zdej sem vse v enem postu združil tak da neboš več jokal. Če me hočeš tepsti pa kar pridi, vrata bodo vedno odprta zate (rdečivrag)

PoWeRbo|, zaradi kritiziranja strani te nihèe ne bo benal. Èe se to drugje dogaja, ¹e ne pomeni, da se bo tudi pri nas. Ima¹ pravico do svojega mnenja, tako kot vsi ostali tukaj, èeprav je tale tvoja "kritika" strani (boli te k#### za igralec.com ker si nekomu pokvaril u¾itek pri igranju in je nate jezen; za forum ker èaka¹ en teden za odgovor) bolj ¹voh in je nastala v jezi, ki si si jo sam nakopal s tistim nepremi¹ljenim spoilerjem glede konca igre...
Najbr¾ je te¾ko verjeti, vendar ¹e obstajajo igralci, ki v igrah u¾ivajo tudi v zgodbi (ki je pri Max Payne 2 gotovo najpomembnej¹i element) in jim ni pomembno, kako hitro igro konèajo in koliko sovra¾nikov pobijejo...
In ker tole ne vodi nikamor veè, zaklepam... Èe kdo ¾eli nadaljevati debato o Max Payne 2, lahko odpre novo temo tukaj ali pod splo¹no diskusijo o igrah.
Najbr¾ je te¾ko verjeti, vendar ¹e obstajajo igralci, ki v igrah u¾ivajo tudi v zgodbi (ki je pri Max Payne 2 gotovo najpomembnej¹i element) in jim ni pomembno, kako hitro igro konèajo in koliko sovra¾nikov pobijejo...
In ker tole ne vodi nikamor veè, zaklepam... Èe kdo ¾eli nadaljevati debato o Max Payne 2, lahko odpre novo temo tukaj ali pod splo¹no diskusijo o igrah.
no, da samo se jaz dodam kar sem hotel. prisel sem sem da bi se opravicil ker sem preostro reagiral, a sem se nemudoma premislil. s tistim "da te bo kaj doletelo" pa nisem mislil fizicnega obracuna. mam pomembnejse stvari za delat kot pa tebe tepsti.
nisi. vidi¹, se tega kar sem te prosil ne znas naresti. in ja, ce je se toliko drugih strani na netu, boljsih od nase, potem pojdi. igralec.com ne bo propadel zaradi tebe.No zdej sem vse v enem postu zdru¾il tak da nebo¹ veè jokal
"We ride together, we die together. Bad Boys for life." - Mike Lowrey