Pa mism da boš lahko šel tud na potovanjeice_laydy wrote:pa še helikopterje bojo loh vozil sm vidla na eni sliki torej bojo pomoje lohk tut avto

ja to tut mene zanima sem se že spraševala. sam če bo to nadaljevanje morjo bit sej je tut dodatek The sims unleashed k maš lohk živali. Če bojo, bojo tut oni 100% se staral pa umeral. kko bi pa blo če bi simček staru se mačk bi pa ostal enak, mal čudn k bi potem maček ostal brez hrane k bi simčk umru.Tjaze wrote:Pa mene zanima se to, ce bodo tudi psi in macke...
Pa ce bodo, a se bodo tudi oni starali in umirali?
ja itq da bojo pršl dodatki sam postopoma. Pa ni to največja bedarija kaj pa veš mogoče bojo v The sims 2 vklučene tut živali sej spoh še nisi igrou. Če pa ne bojo še bojo pa v dodatkih (živali).Cwirpc wrote:KOT SN ŽE NAPISO POD DRUGO TEMO: Največja bedarija je da The Sims 2 nebodo podpirali dodatkov iz 1. Tak da pomojem nebo izletov pa živali, ker če gledaš je pri The Sims blo potrebno za to 3CD-ji. The Sims 2 pa bodo verjetno na 2CD-jih pa še 3D, tak da nevem kam bodo to vse natlačli.
Verjetno bodo tudi čez čas prišli daodatki za The Sims 2
Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests