Ja pa brezveze se zajebavat z multiplayerjem k bi čudn zgledal pa men se ne da čakat ti pa govoriš da bi izid prestavili za pol leta življenje teče prehitroBaLtAzAr wrote:Jst se cist strinjam z njimi glede tega, da igra pol zgubi pravo vrednost, ne strinjam se pa glede tega, da majo velik ljudi pise skripte in da pac multiplayer ni izvedljiv. Ne me zajebavat. A ni dnarja al kaj? ha Ha hA Cim prej bi radi zasluzil in si nocejo prvoscit, da bi se izid igre presttavil se recimo za pol leta.
gta4 san andreas
jpLeBron wrote:za osebe se mi zdi da se že ve....

the Haupfigur is a dark-membranous man
in the Singleplayer the player will be able himself to tinker its own character with which it then the city explore can.
the player is called Carl Johnson
Bian Johnson: murdered brother of Carl
Sweet Johnson: second older brother
Kendl Johnson: Sister
Smoke: old family friend and member of the orange Grove family (OGF). Close friend of Ryder
Ryder: old family friend and member of the orange Grove family (OGF). Close friend of Sweet
Franc Tenpenny: corrupt policeman
Eddie Polaski: corrupt policeman *
Old Reece: the hairdresser
*tud kurupcija bo

[img*]http*://...[/img*]JORDAN wrote:Mene samo nekaj zanima , se pa opravičujem ker ni vezano na temo .....PRI vas vseh sem vido da mate pod sporočilom sliko me pa zanima ki bi si jaz ki sem novinec naredil tudi to!!!!!???? PLIS POVEJTE
poiščeš sliko njen url napišeš tam kjer spada (brez zvezdic)
izide pa nekje med septembrom in božičem.sj zdi se mi

xb
LeBron wrote:konec oktobra oz. na začetku novembra za PS 2, za PC pa tam okrog Maja 2005....
sm pirati bo že vrjeten letos zuni
A ni San Andreas 5. del GTAKista wrote:pismo ne se kregat! smo ze slisali za gta-san andres. in to ni gta4! to je 6i del od gta, ampak ni vec ostevilcen ampak ma svoje lastno ime. kaj nabijata. igre se zdavnej ni, je pa dejstvo da izsla bo.
ps.:men osebno bi blo ljubse ce bi se dogajala v modern time (today) ne leta 1985. nevem sam men se zdi modern time bolsi.
ajde
jost

Zakaj:
1. del: GTA
2. del: GTA 2
3. del: GTA 3
4. del: GTA Vice City
in 5. del: GTA San Andreas
Last edited by |Speed| on 02 Jul 2004 20:34, edited 2 times in total.
Ups GTA London sem pozabil, sorry KistaRozy wrote:A ni San Andreas 5. del GTAKista wrote:pismo ne se kregat! smo ze slisali za gta-san andres. in to ni gta4! to je 6i del od gta, ampak ni vec ostevilcen ampak ma svoje lastno ime. kaj nabijata. igre se zdavnej ni, je pa dejstvo da izsla bo.
ps.:men osebno bi blo ljubse ce bi se dogajala v modern time (today) ne leta 1985. nevem sam men se zdi modern time bolsi.
ajde
jost![]()
Zakaj:
1. del: GTA
2. del: GTA 2
3. del: GTA 3
4. del: GTA Vice City
in 5. del: GTA San Andreas