gta4 san andreas
dej se vpreas v katerem cajtu bo narejena igra k pravs d delajo musko DJ-ji bo nekej mesecev za VC torej v OSEMDESETIH pa a mislis d so musko od iron maiden naredili DJ-ji k so te komade imeli ze prej musko dobis pa na netu k se ze prej ve kateri komadi bojo no sam pa niso se vsi
aja na netu so sam naslovi ampak ce mas dost muske pol je tut kej tacga kar imas ti
aja na netu so sam naslovi ampak ce mas dost muske pol je tut kej tacga kar imas ti
ja odvisno kaj poslusas ce si metalc al pa da poslusas rock pol so ti znani ce pa poslusas tehno pa ti niso ma ne vem kok lahko recete da ni blo znanih komadov not. so bli od popa do rocka in metala. sm to so hiti 80 redko kdo jih je polusal al pa jih se.
no pa nazaj na temo.
pesmi pr san andreas od raznih metal skupin pa rock rolling stones guns-ov pa se od popa ma ne vem cis natancno kaj se pa so menda res tut eni miksi DJ-jev k niso cist nic znani
sej od znane muske so sam eni 4 komadi
no pa nazaj na temo.
pesmi pr san andreas od raznih metal skupin pa rock rolling stones guns-ov pa se od popa ma ne vem cis natancno kaj se pa so menda res tut eni miksi DJ-jev k niso cist nic znani
sej od znane muske so sam eni 4 komadi
v enki so bili Liberty City, San Andreas in Vice City...tako, da bi bilo zaželeno (vsaj zame), da bi že če so začeli delat pri Liberty City in Vice City, naredili še San Andreas....
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo