verjetno ga je večina že dobila ampak ker sem dobra duša ostalim podarajam link http://www.gamershell.com/download_5054.shtml
Še kratek opis demo verzije!
Meni je glede na Unreal Tournament (2003 je bil korak nazaj) precej boljši. Pohvalil bi način onslaught (popravite me če sem narobe napisal) katerega cilj je da imate nadzor nad petimi "power nodi". Da pa stvar ne bi bila prelahka so med seboj povezani in ko nadzorujete eno točko dobite link do druge in samo povezane lahko zavzamete ali pa jih napadete. Ko imate pod kontrolo še zadnjo postajo je čas da strete še glavno bazo(poškodovane lahko "pozdravite z Link gunom glavne pa ne morete). A da bi nadzorovali vse točke se boste morali kar potruditi saj so vse točke zelo dobro zastažene z roboti, ki spominjajo na Mechwarior in ob vsaki postaji dobite še nekaj VOZIL. Te reči so tako prekleto fantastične, da se lahko warthogi in bansheji iz Hala skrijejo pred njim.Scorpiion izstreljuje nekakšne zelene "curke" ki se oklenejo vozila ali vojaka in po določenem času sledi BUM, zelo dober pa je tudi njegov sekundarni način v katerem ob strani ven skočijo nekakšna rezila ki so zelo uporabna proti pehoti.Hellbender je Unrealevska različica Halo-jevega Warthoga in ga ne mislim posebej opisovati, mogoče le to da je precej uporaben v večji bitki ker ga težko razbiti. Nato je tu še lebdeče vozilo Manta ki pa je poleg Scorpiona eno izmed krhkejših. Poslastica pa sta prav gotovo neka vrsta letala - Raptor ki je zelo uporabno za uničenje glavne baze in mogočni Goliath Tank (na) v katerem je prostor za top in še strojnico. Izogibajte se ga kot hudič križa. Vsa vozila in robote lahko tako kot power node pozdravite z Link gunom.
Vrnil se je tudi odlični način Assault, na katerega so bogve zakaj pozabili v 2003-ojki. V tem načinu ena ekipa brani druga pa napada določen cilj.
Za razliko od načina Onslaught v (vsaj v demo sobi) Assaultu ni bilo vozil.
Ostali načini Deathmatch,Team Deathmatch, Bombing Run in Capture the flag so ostali nespremenjeni.
So se pa spremenila orožja. No niso se ravno spremenila ampak so jih nekaj dodali.AVRiL se zelo dobro obnese v bitki s tanki in letali,Mine Layer izstreljuje pajek-mine ki jih boste pridno uporablajali proti Tankom in Hellbenderjem.Dodali so še metalec granat, ki jih lahko aktivirate na daljavo (tako kot pajek-mine) in iz prvega dela vrnili še ostrostrelko.Njami. O grafiki ni kaj veliko reči. Je lepa ampak imam občutek da se ne bo mogla kosatis Far Cry Doom 3 ali celo Half Life 2.
Kot vidite so v Unreal Turnament 2004 skoraj več vrnili kot dodali ampak ali se bi splačalo kupiti najnovejši del? Naj vam povem tako. Jaz ga vsekakor bom, ampak mislim da bodo nekateri raje počakali na zgoraj omenjeno trojico veličastnih (moj izum

91%
LP {Soul}