MarketGlory

Vse o igrah, na katere že komaj čakate in jih še kar lep čas ne bo...
Post Reply
androventi
n00b
Posts: 2
Joined: 17 Jul 2012 14:42

MarketGlory

Post by androventi » 17 Jul 2012 14:45

Pozdravljeni!

Kakšen teden nazaj sem našel super igro, s katero lahko iz nič zaslužiš pravi denar! Seveda gre na začetku bolj počasi, če te pa to moti pa lahko tudi vložiš nekaj denarja za hitrejše napredovanje. Gre za Marketglory.

V kratkem, igra je simulacija pravega trga, kjer na začetku z delom in bitkami dobivaš denar. Vsaka država ima svoj trg, ter mednarodni trg. Je zelo preprosta igra, na začetku ne boste potrebovali več kot 10 minut na dan vsaj kak mesec. V tem primeru se v enem tednu zasluži približno 10 SIT (valuta v naši državi) = 1 ZLATO = 0.2 EUR = ~1 EUR/Mesec. Ja res, malo. Ampak po približno enem mesecu nabereš dovolj denarja da se lahko začneš boriti v areni kjer že pri najnižjem rangu dobiš dnevni bonus 0.3 EUR(neto) - za vsak rang dobiš 0.3 EUR več na dan, vse do 20. Res je da rabiš dolgo časa da prideš do najvišjega ranga, realno pa lahko v roku 2 mesecev(brez svojega vložka) prideš do cca. rang 3/4, ter tako zaslužiš do 1.2 EUR/Dan = 36EUR/Mesec. V bistvu boš približno pol tega zaslužka porabil-a za opremo v areni, vendar tudi 18EUR/Mesec ni slabo za igranje igrice, nekaj mintu na dan ?

In dlje igraš več lahko zaslužiš, tudi po stotake na mesec po recimo 1 letu igranja. Sam sem trenutno ravno v fazi ko dobim cca. 0.15 EUR na dan zaslužka in sem šele drugi dan v areni.

Ker delujemo v tej igrici kot država, pomeni da več nas bo prej se bo naš trg razvil, ceneje bomo lahko razvijali in kupovali stvari in posledično vsi več zaslužili.

Vstop je zastonj, porabljeni čas minimalen, zato se pridružite in povabite prijatelje!

Za več informacij in aktivno debato o igri priporočam ogled tele teme:

Pogovor o igri

Kliknite na to povezavo in se pridužite:
PRIDRUŽI SE

Za kakršnakoli vprašanja oz. pomoč sem vam na voljo.

Lep pozdrav,
Andro

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests