igre streljačine
igre streljačine
Prosim če mi lahko poveste katere igre streljačine so najboljše. Igral sem že Hitman 1 in 2, trenutno pa igram Wolfensteina. Te so mi bile dosedaj najboljše, zato me zanima katere igre so še z dobro grafiko in celotnim konceptom igre, podobne tem trem ali boljše??
ja velik je boljših
če hočeš vojaško probi Call of Duty, ki je trenutno najbolj vroča vojaška streljačina
Če igraš starejše igre lahko probaš tud Soldier of Fortune 2: Double Helix, ki je tud ena najbolj popularnih v zadnjih letih.
Igra v stilu hitmana ampak boljša in bolj dodelana je mogoče Tom Clancy`s Splinter Cell
če hočeš vojaško probi Call of Duty, ki je trenutno najbolj vroča vojaška streljačina
Če igraš starejše igre lahko probaš tud Soldier of Fortune 2: Double Helix, ki je tud ena najbolj popularnih v zadnjih letih.
Igra v stilu hitmana ampak boljša in bolj dodelana je mogoče Tom Clancy`s Splinter Cell

streljanke
jaz zdaj nabijam soldier of fortune 2,ki je res super... dobra grafika, zvok....... če ti je všeč 2 svetovna vojna igraj medal of honor oziroma call of duty
...... priporočam pa ti tudi kakšen half-life... če so ti všeč starejše streljačine igraj s.o.f. 1, doom , duke nukem. ampak grafika je bolj slaba.. pa še nekaj- probaj vietcong.. [/i]

-
- igralec jr.
-
- igralec jr.
- DjTomi™
- igralec legenda
pri Solder of Force je zakon to da mu "ftrga" vse dele telesa.
Pa probi delta force ker kol del. vse so zakon. men je najboljši zadn Black Hawk Down. tam se ne naveličaš ker je vsaka misija niki posebnega. če pa kaj vohunskega pa mogoče tud Project I.G.I 1,2 jz sem obe obrnu in sta res vredu. grafika sicer ni kaj posebnega. je pa zgodba zanimiva. probi jih neki in boš sam vidu ktera ti bo najbolša. a pa The great escape je tud šekar. ajde mislim da sem vsej malo pomagal! 

Msg4All: Kill all lamer's!!!!