!HELP! Problem pri Gothic 2!

Pogovori o že izdanih igrah, nasvetih za igranje...
Post Reply
Aljaž
n00b

!HELP! Problem pri Gothic 2!

Post by Aljaž » 30 Dec 2006 11:50

Mam problem pri igrci gothic2. Vem da je igrca malo starejša in da je tema na to že odprta samo se mi ne da vseh tistih 60 strani brat. Zanima me zakaj mi po inštalaciji(pečena) in po prenosu cracka igrca še vedno ne dela. Imel sem original (sem ga mogo vrnit) pa mi je delala. Aja. Napiše mi gothic2 spodaj pa še pleas wait... loading. Pol pa se to nikam ne nadaljuje. Pri originalu je pa brez pleas wait... loading. Prosim naj mi kdo pomaga. Probo pa sem že s tremi craki. Zaj dobim 3 del samo bi rajši prej še malo šplio 2. Prosim naj mi kdo pomaga.

hell s angel
igralec jr.

Post by hell s angel » 30 Dec 2006 13:03

Am ja si mountal fajle z Deamon Tools ? Jaz sem enkrat ,mountal en špil z PowerISO npr. pa je isto delalo, pol sm pa z Deamonom probo, in je šlo..

Drgač pa probaj še mountat crack z Daemon Toolsom..

Druga pa newem kaj bi blo...
Image
Image
Image

Aljaž
n00b

Post by Aljaž » 30 Dec 2006 13:52

Ja saj sem jaz tudi probo s poweriso-tom pa ni prijelo. Deamon tools pa si inštaliram potem pa ga še vseeno ni gor. Tak da če ve kdo zakaj ne naj mi prosim pove. Pa če še kdo pozna kaki drugi program za mountanje naj mi prosim pove.

hell s angel
igralec jr.

Post by hell s angel » 30 Dec 2006 14:38

Am lej... Ti instaliras Daemona, in ga zazenes iz direktorija, kamor si ga instaleru, pol pa se ti v orodni vrstici (tm ko mas ikone od msnja, xfire, utorrenta itd.) prikaze ikona od daemon toolsa... rdece srebrna je. Pol pa desni klik nanjo, virtual cd/dvd rom, device: 0 :F: No media, Mount image.

In zberes tisto kar hoces mountat,,
Image
Image
Image

Aljaž
n00b

Post by Aljaž » 30 Dec 2006 15:47

Kak pa si naredim da cd mountam? Ni gor datoteke ampak je normaln cd. Pri poweriso sem znal tu pa zaj nene. Aja. Prej sem imel napačno datoteko za inštaliranje deamon tolsa

tispapeder
vsem poznan

Post by tispapeder » 27 Jan 2007 21:05

lej če ti grejo neke zelene črte se ti sam louda ti mal počaki
psihopat, jaz sem mali psihopat, če ne boš previden, te zgrabil bom za vrat! (to ni osebno, le za hec)

Post Reply