Le Mans 24 Hours

Pogovori o že izdanih igrah, nasvetih za igranje...
Post Reply
Rescator
amater

Le Mans 24 Hours

Post by Rescator » 22 Jul 2003 08:07

Ok stvar je taksnale. Pred cajtom sem dobu Le Mans 24 Hours (cist tak kot demo) in mi ze koj na zacetku, ko je treba blo napisat ime ni stekal 5%, tko da sem se odlocu spil poizkat (sorryte k morm tko napisat) piratsko ne enmu od programckou. Zacuda sem jo dobi in ko sem jo instalirou pa zalaufou exe fajl ni blo duha ne sluha o nobenmu imenu tko kot prej. K sem bil notr so bli sami meniji drugacni in kliknem na Le Mans vrjanto. Med samimi podmeniji sem sele vpisau ime in poj mal kasneje se pojavim na stezi kot zadnji ker se mi ni ljubilo it kvalifikacije.
V temu Le Mans 24 hours na pram gunmu: full bolsa grafika, zlo dobr zrihtana fizka (pr gunmu sem su s pouno hitrostjo skoz ostro sikano brez, da bi se mi kar kol naredlo), vozne lasnosti carske, k sem daou pogled iz notranjosti se je pri sami vozni vse treslo kar daje obcutek resnicnosti, prletis v sikano in nekdo dost pred tabo zapele na pesk, pojav se oblah prahu in za trenutek ne vidis nic razn svoje havbe dirkalnika, se peles po klancu navzgor in ti vrtlaji in hitrost padajo (ta guni kao skrekani demo verziji si lohka pru 10km/h al pa 300km/h hitrost in vrtlaji isti beda),... Ne bom naprej nastevou ker takega spila uf res ne pomnem ze douk. Nimam pa pojma zakaj obstajata dve varjante spila. Sicer js mislm, da je guna ta prva varjanta spila k je podobna demotu le skrekana demo verzija in ja ta varjanata k fuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllll rula originalna.
Morm povedat tudi to, da sem na tej strani su pod opise in imate tut vi opisan tale spil ampak po slikah sodec gre za gun ta pru po moje spil k je skrekan.
Kaj pravte vi na to?
.-. . ... -.-. .- - --- .-.

igralec
VIP

Post by igralec » 22 Jul 2003 11:20

Ta Le Mans je tudi zame prava uganka. Pred leti sem poskusil demo razlièico, ki je bla ¹e nekako spodobna. Grafika je bila dokaj solidna, avtomobili so se po¹kodovali.
Cele razlièice sicer nisem igral in ne vem toèno, kaj je takrat opisovalec igral, vendar èe se prov spomnim, ni bilo nobenih po¹kodb, pa tudi vse skupaj je bilo bolj bedno.
Zdaj pa ne vem toèno, 11. junija 2002 je iz¹la neka Le Mans igra (zalo¾nik èude¾no Infogrames), za katero sicer ne vem, ali je v Sloveniji, vendar je po slikah sodeè kar po¹tena zadeva.
Igra, ki smo jo mi opisali, je iz¹la leta 2000, tako da dvomim, da gre za isto. Èudno skratka...

Rescator
amater

Post by Rescator » 22 Jul 2003 12:26

Iz tega kar si mi povedou sklepam, da imam ta najnovejso prej sem pa imel ocitno ta staro varjanto. Morm seenkat povedat. Ta katero imam zdej je res carska, res so se potrudl.
S zdej se spomnem tist kar sem ze v zacetnmu clanku omenu, da sem pelou iz zadnga mesta 24h Le Mans in prsu na 16 mest poj pridem v Le Manu pred sikano kjer je prej en idiot zapeou na pesek (ker so se drugi med sabo prerival) in valda steze nism imel blage, komi sem zvozu desn ovink in poj je sikana. Skratka znajdu sem se z preveliko hitrostjo v oblaku dima, koncalo se je z izletom v pesek ker ce ne vids kje je steza poj je hudicou tezko vozt to mi je ql an. Carska je res. Kukr js vem obstaja tut demo, ne spomnem pa se na kateri strani sem ga vidu.
Js tacga hudga spila nism ze dougo dougo spilou. Hm... nazadnje mi je bil tok zelo hud pa se tut prblizn tok ni bil hud kot ta Le Mans k ga mam zdej to je bil spil F1 racing simulation. Zih se kgo najde pa bo reku, da ni bla vredu ampak js vem, da bolse formule nism spilou. Sicer je bla GP 1 za tiste cajte full vredu ampak to je ze poglavje zase. O tem kdaj drugic.
.-. . ... -.-. .- - --- .-.

Post Reply