super spil (kako tudi ne) potegne notr da je joj, dobr da so pocitnice. cudni me edino da se ni teme (o g1 se vedno debatirate ). no, upam da vseen kdo spila, da mal poklepetamo.
Jst sm ga sicer dubu nekje sred igre ampak nism vedu za kaj se uporablja tko,da sm ga mel v inventoriju do konca.Kje sm ga pa dubu se pa ne spomnem.Če bi bil na tvojem mestu bi pogledu v ta str Xardasov stolp al pa tm pr Black trolu lahko pa je tud v kaki jami al pa rudniku poskusiti ni greh kajne
ne, sem ze nasel. to je eden najboljsih spellov v igri, ce gres se enkrat igrat ga uporabi. fora pa je da sfajtas cloveka, mu vse poberes pol mu pa ta spell das in se nic ne spomni. korist? hja jaz sem okradel trgovca v upper quarter, in dobil na ta nacin vec kot 3000 golda. to je tist trgovec k prodaja 2 knjige za skupno vrednost 10000 golda
aja, neki najbol smesnga je ko ga pretepes, okrades pol mu pa stuff nazaj prodas. rotfl
ok, obrnu. itak, kaj menis o koncu? jaz sem igral z paladinom, pa je dost bed. mislm, sel sem stran od zmaja, mu vrgel 2x destroy undead pa parkrat banish nevemkaj, pa je blo ko da sem igral z carovnikom...
Betrayal at Krondor je ful stara igra iz leta 93 ko si bil ti star 5 let je izšla je pa strašna. Naredli pa so jo prav tako nemci po knjigi ki jo je napisal nevem kdo. Vglavnem je bla huda za tiste cajte. Jast sem jo že drugič dokončal pred par mesci. Ker nisem dobil njenega nadaljevanja Return to Krondor sem si pač staro potegno z neta pa jo spet rasturo. Batrayal lahko špilaš samo v Windows 98, če te bo zanimalo. Jast pa sem včeraj dobo Gotik2 pa C&C Generals pa sem si obe gor posenel pa nisem šal niti ene še špilat. pa sem šel malo opise pogledak kaj bi se splačalo prej začet špilat. Matrice sem se že naveličal pa sem komaj na polovici. Če maš rad srednjeveške pustolovščine probaj Krondor. Zaj pa tak grem Gotik probat pa ti bom jaz povedo ki je igralnost bolša. Samo če boš mel priložnost dobit Return to Krondor od koga špilaj, kr ti po mojem ne bo žal. Jat je še nisem ker je ne morem dobit je pa skoraj ista kot gotik2 po slikah sodeč.
AJD, MALO SEM GA ZABLUZO PIŠI KAJ
Okj hvala sicer z časovnim zamikom vendar vsen. Bom probu dobit ta špil in se prepriču še na lastne uči Kako pa kj ti in Gothic do zdj bi ga mogu že ubrnt