Težave pri zagonu vseh iger

Pogovori o že izdanih igrah, nasvetih za igranje...
Post Reply
Đevad
amater

Težave pri zagonu vseh iger

Post by Đevad » 26 May 2003 13:36

Moja težava je v tem da usakič ko ugasnem računalnik in ga naslednji dan spet prižgem in zaženem katerokoli igro te ne dela!!!!!!!!! Zato moram usakič na novo koperat crack!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosm da mi čim perj gdo odgovori Uporabljam pa Windows Millennium:twisted: :evil: :twisted: :evil:
Last edited by Đevad on 26 May 2003 16:54, edited 1 time in total.
I like the Pope!
The Pope smoke's dope!!!!

Turtle
amater

Odgovor

Post by Turtle » 26 May 2003 16:31

Howdy!

Kot prvo, lahko bi omenil kateri O.S. uporabljas in pa kaksne igre imas nalozene. Kot drugo pa glede na tvojo izjavo (citiram:) "<b>Zato moram usakič na novo koperat crack!</b>" predvidevam da uporabljas (ilegalne) kopije iger in v tem primeru iz moje strani ne bos dobil pomoci. Obrni se na kolega ki ti jo je presnel 8)
Lp!
-Turtle
spOOky pictures

Đevad
amater

še nekaj

Post by Đevad » 26 May 2003 16:58

Pri igri Championship Manager 01-02 KI JO imam original mi tud ne dela tam pa sploh ne vem kaj moram naredit. Je možno da je kriv O.S.
I like the Pope!
The Pope smoke's dope!!!!

Xenon
VIP

Post by Xenon » 26 May 2003 22:28

Mozno je da je kriv O.P.. Vendar pa obstaja tudi majhna moznost da je nekaj narobe s tvojimi gonilniki ali z directx-om. Poglej na nadzorni plosci pod sistem ce ti pokaze tm pod hardware kksn rumen klicaj, ki bi ti sporocal da je nekaj narobe.

LP

Turtle
amater

Odgovor

Post by Turtle » 26 May 2003 23:08

Howdy!

Tako je, kot sem dejal, sporoci mi najprej kaksen O.S. uporabljas in pa konfiguracijo hardwera. Poizkusi z interneta potegniti najnovejse gonilnike za graficno kartico in z <b>Microsoft</b> streznika najnovejse popravke svojega O.S.-a. Se prej pa seveda preveri mozne napake v harweru tako kot je predlagal <b>Xenon</b>.
Lp!
-Turtle
spOOky pictures

Post Reply