Fifa 2005
Lahko bi reku, da je en velik preskok naprej. Zdi se koncno kot prava simulacija in zaenkrat nimam pripomb. Sicer pa se napake oz. pomankljivosti opazijo sele, ko jo zares obvladas. Tko kot pri usaki do zdej 
Indijanc; ti si ocitno v klanu ljubiteljev pesa in zato trobezljaš do fundamenta. Igra je graficno ostala na istem nivoju (ali malo boljsem), zvok boljsi (slisi se - v italjanski ligi, dretje s klopi - destra destra!
al pa sinistra sinistra!
), igralnost pa tok drugacna, da je v obrambi igrat na profesional zeljo tezko.
Sicer pa s ponosom povem, da sem z Romo (normalno) iz dna lestvice prisel na trenutno tretje mesto in par krogov pred koncem zaostajam eno malenkost za prvim interjem. Aja na zadnji tekmi sem ac milan 4:2 popapu, medtem ko so oni mene na domaci tekmi 4:0 v zacetku sezone
In tudi dribling je koncno usaj tak kot mora bit. Uspešno ga izvajajo seveda le boljši igralci tipa Totti
. Pri tem na še omenim Crespa, ki je pravi superman, čeprav na igriščih že dve leti tega ne kaze. Ma mi je zivce pozrl vam povem...

Indijanc; ti si ocitno v klanu ljubiteljev pesa in zato trobezljaš do fundamenta. Igra je graficno ostala na istem nivoju (ali malo boljsem), zvok boljsi (slisi se - v italjanski ligi, dretje s klopi - destra destra!

Sicer pa s ponosom povem, da sem z Romo (normalno) iz dna lestvice prisel na trenutno tretje mesto in par krogov pred koncem zaostajam eno malenkost za prvim interjem. Aja na zadnji tekmi sem ac milan 4:2 popapu, medtem ko so oni mene na domaci tekmi 4:0 v zacetku sezone

In tudi dribling je koncno usaj tak kot mora bit. Uspešno ga izvajajo seveda le boljši igralci tipa Totti

baltazar,nism ljubitelj pesa tako mocno da nebi se kdaj zaigral fife-sam jo bom zaigrou ocitno cez tri leta,ko bodo vendarle jo ustimal!spet so nam vrgl ven en cist povprecen izdelk!nekaj novih for,malenkost boljsa igralnost,nekdo je omenil dretje s klopi-ce v tem vidis car igre...
sam jo vi igrejte,ostajam vsaj zaenkrat pri pesu3,bomo pa videl kaj bo s sterko!

sam jo vi igrejte,ostajam vsaj zaenkrat pri pesu3,bomo pa videl kaj bo s sterko!

LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
a dj no 3x premisl predn kj napises.. ce ne maras igrc od EA sports ne pomen da so zanc.. zame je tud PES3 glup spil.. ze v menuju tko steka da n ires..indijanc wrote:ooooooooooooooooo,idiot en!!!nimas pojma o fuzbalascinah!!!ne ves kva je dobr spil!!!kva sploh delas na forumu pol,ce nimas pojma o spilih?ice_boy wrote:ni bl butaste igre kukr pa pes 3 in pes 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...::: Dinamo ZAGREB :::...
ne da jih ne maram,sam mi pa gre ea kar precej na jetra!vsak let nam da ven podoben zmazek spila in vsi recemo wow,kera grafika!pr.fifa!!!2005 je se bolj zanic kot 2004!pes3 ima igralnost,te pa fifa nima (in je po dosedanjem kazanju napredka se dolgo ne bo imela)!Slipy wrote:a dj no 3x premisl predn kj napises.. ce ne maras igrc od EA sports ne pomen da so zanc.. zame je tud PES3 glup spil.. ze v menuju tko steka da n ires..indijanc wrote:ooooooooooooooooo,idiot en!!!nimas pojma o fuzbalascinah!!!ne ves kva je dobr spil!!!kva sploh delas na forumu pol,ce nimas pojma o spilih?ice_boy wrote:ni bl butaste igre kukr pa pes 3 in pes 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne pa pol pisat,da je pes3 butasta igra zarad ,meijev!opravicilo moderatorjem,sam jebo vas meni;igralnost fantje igralnost!vse zdruzene fife nimajo igralnosti za pes3!
zdj pa nazaj na temo

LP,Dani
nimam nič proti ea samo mislim da se ne trudijo dovolj s fifo če ste že ugotovili je fifa 2005 navadno sranje, za tistega ko razmišlja kak in kaj igra, nekaterim je pa res vseeno katero igrajo, nekateri pa raje fifo ker je kao bolša.
Itak bi pa lahko ugotovili da ima PES 3 odlično igralnost ne pa tako kot fifa pri kateri daš gol iz sredine
Itak bi pa lahko ugotovili da ima PES 3 odlično igralnost ne pa tako kot fifa pri kateri daš gol iz sredine
[b:10cacc85e8] teh leet [/b:10cacc85e8]
Vsak ma svoj okus, samo zadnji izdelek je res koncno lahko recemo dosegel zeljen nivo igralnosti. No vsaj za nekatere.
In ne; v dretju s klopi ne vidim car igralnosti vsekakor pa pripomore k ambientu. Me zanima kako zanimiv bi bil spil, ce zvocnih efektov ne bi bilo. Ce ze tezimo k neki realnosti potem je treba gledati na vse. V redu, je res da se konami trud in tako naprej samo, ce ni stvari, ki jih prinasa licenca potem je vseeno ce si izmislijo povsem svoja imena igralcev, klubov, itd in "nam" ne bodo sli vec na zivce razni nedveTi in denimo zaJovici (samo primera).
Veliko pa vas komentira fifo 05 s predsodki pridobljenimi od prejsnih serij. Grem pa stavit da je niste igrali; in to ne pomeni pri enemu kolegu 15 min.
In se nekaj, veliko lazje je naredit eno igro bolso od druge, ce se ukvarjas le s to.
In ne; v dretju s klopi ne vidim car igralnosti vsekakor pa pripomore k ambientu. Me zanima kako zanimiv bi bil spil, ce zvocnih efektov ne bi bilo. Ce ze tezimo k neki realnosti potem je treba gledati na vse. V redu, je res da se konami trud in tako naprej samo, ce ni stvari, ki jih prinasa licenca potem je vseeno ce si izmislijo povsem svoja imena igralcev, klubov, itd in "nam" ne bodo sli vec na zivce razni nedveTi in denimo zaJovici (samo primera).
Veliko pa vas komentira fifo 05 s predsodki pridobljenimi od prejsnih serij. Grem pa stavit da je niste igrali; in to ne pomeni pri enemu kolegu 15 min.
In se nekaj, veliko lazje je naredit eno igro bolso od druge, ce se ukvarjas le s to.
sj baltazar,ce ti je spil vsec,jo igrej!sj ti nuben ne poskusa vzet veselja...
no jst jo mam doma,pa jo morm se enkrat vec pograjat!lahko je grefika,lahko je zvok,lahko je licenca,sam ce ni igralnosti...pol mene spil ne vidi!!!
pa sicer ne zagovarjam pesa,ki tudi ni bil vsaj trojka brez napak,se najbolj me je mucil zvok,ki je roko na srce pri fifi letos res dober (ceprav ne vidim fuzbala v zvoku)...
in fifa po mojem mnenju ponuja zabavo,a do ene meje (meni je sicer ne ponuja,ker mi ni realna!!!).sicer pa men fifa ze par let ni prav nic vsec,s to,zadnjo,pa mi je res kar zavrelo,ker ni to kar so oblublal!men ni vsec,nikomur pa ne branim da je zaradi mene,pa mogoce se koga ki mu je rekel,da mu spil ni vsec,prenehal igrati fifo!uzivite folk,ce vm je fifa in ea vsec!
zdj cakam nfs iz hise ea-ja!prov zanima kolk me bojo razocaral!sam to ze spada u drugo temo...

no jst jo mam doma,pa jo morm se enkrat vec pograjat!lahko je grefika,lahko je zvok,lahko je licenca,sam ce ni igralnosti...pol mene spil ne vidi!!!

pa sicer ne zagovarjam pesa,ki tudi ni bil vsaj trojka brez napak,se najbolj me je mucil zvok,ki je roko na srce pri fifi letos res dober (ceprav ne vidim fuzbala v zvoku)...
in fifa po mojem mnenju ponuja zabavo,a do ene meje (meni je sicer ne ponuja,ker mi ni realna!!!).sicer pa men fifa ze par let ni prav nic vsec,s to,zadnjo,pa mi je res kar zavrelo,ker ni to kar so oblublal!men ni vsec,nikomur pa ne branim da je zaradi mene,pa mogoce se koga ki mu je rekel,da mu spil ni vsec,prenehal igrati fifo!uzivite folk,ce vm je fifa in ea vsec!
zdj cakam nfs iz hise ea-ja!prov zanima kolk me bojo razocaral!sam to ze spada u drugo temo...

LP,Dani