Americas Army
- Underground
- vreden igralca
Americas Army
A je kdo že zdownloadal cel špil in mu dela? Ker je baje ful zakon pa še brezplačn je. Men se zmeri ustav pr 84% ko ga vlečem dol. Pa ne zaklent, ker to ni nč prepovedanga. Če kdo ne verjame nej se pozanima in zvedu bo, da je Americas Army popolnoma brezplačen špil (samo online). Plačaš sam prenos z neta in registrirat se moraš, da lahko igraš.
Pa prosu bi, da poste napišete sam tisti, ki so že igral al pa kej podobnga. Ostalo je brezveze.
Lp
Pa prosu bi, da poste napišete sam tisti, ki so že igral al pa kej podobnga. Ostalo je brezveze.
Lp
- Underground
- vreden igralca
- Noise Maker
- owned!
Re: Americas Army
A daš link za dol potegnit.Underground wrote:A je kdo že zdownloadal cel špil in mu dela? Ker je baje ful zakon pa še brezplačn je. Men se zmeri ustav pr 84% ko ga vlečem dol. Pa ne zaklent, ker to ni nč prepovedanga. Če kdo ne verjame nej se pozanima in zvedu bo, da je Americas Army popolnoma brezplačen špil (samo online). Plačaš sam prenos z neta in registrirat se moraš, da lahko igraš.
Lp

Momma told I'm so gay I have to be banned!
No ja, igra je že kr stara....
dobiš jo na zgornji povezavi al pa tuki:
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/ ... 0.exe.html
sam je kr velka, da se ti bo dolg časa downlaodal..
dobiš jo na zgornji povezavi al pa tuki:
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/ ... 0.exe.html
sam je kr velka, da se ti bo dolg časa downlaodal..

- Noise Maker
- owned!
- Noise Maker
- owned!
single playerja ni. za igranje pa mors tapru par treningov opravt, ti ti ptinasajo honour, ki pa je limit za vstop na serverje. naredit mors vsaj basic trening pomoje. jst sm naredu se za medica in pa mislm da padalskega. probov sm tud za specialca pa se mi dal drkat, sem raj sow igrat...
Nobody is perfect. I am nobody. 

Kista wrote:single playerja ni. za igranje pa mors tapru par treningov opravt, ti ti ptinasajo honour, ki pa je limit za vstop na serverje. naredit mors vsaj basic trening pomoje. jst sm naredu se za medica in pa mislm da padalskega. probov sm tud za specialca pa se mi dal drkat, sem raj sow igrat...
Kaj torej pri Basic Trainig-MOUT narediš? Kaj je treba nardit tam v tisit sobi, men neč jasn, vržem not granato, pa ustrelim v tiste "vojake" pa ni neč
prosim za pomoč...
- Noise Maker
- owned!
uff gred to ti pa jst tezko pomagam, ker je ze kar nekaj casa odkar sem to dav skoz, spila pa nimam vec, ker je precej tezak in ce ga hoces dobro znat igrat mu mors nekej casa posvetit, tega pa jest ob soli, rokometu in pa skupini nimam, ze tko sm prevec na racunalniku...
pozorno beri navodila, se ravnaj po njih in poskusaj nekako najt izhod, drugega jst ne vem...
pozorno beri navodila, se ravnaj po njih in poskusaj nekako najt izhod, drugega jst ne vem...

registracija americas army
OJ
Mene pa zanima v kokem času so vam poslal nazaj na mail password ko ste se registriral?jst zdle cakam že dobr teden pa nč.
Mene pa zanima v kokem času so vam poslal nazaj na mail password ko ste se registriral?jst zdle cakam že dobr teden pa nč.
pr medicu pejt enkrat pisat test, si vse screene nared, pol pa pejt se enkrat na predavanje, pozorno poslusi pa si odgovore belez. tok bi jest naredu, pa nism ker se mi ni dalo
isto pri prepoznavanju orozja.
pr padalu pa mal bol opisi pls kaj te muci? ker jest se spomnem da sm se matru da sm tarco zadev, ni me pa ubilo. edino ce slucajno to mislis: padala ne smes predolgo bremzat in napenjat ce ne se ti ''zlozi'', omahne in dol pades

pr padalu pa mal bol opisi pls kaj te muci? ker jest se spomnem da sm se matru da sm tarco zadev, ni me pa ubilo. edino ce slucajno to mislis: padala ne smes predolgo bremzat in napenjat ce ne se ti ''zlozi'', omahne in dol pades