Hitman 3 - Help Me
Hitman 3 - Help Me
Kdo bi mi lahko povedal kako v misiji kjer moraš zaminirati podmornico sprožiš mine. Mine se sproži z daljincem samo ne vem kje ga dobit ali pa ga ne znam uporabit. Hvala
- FloppyTheGod
- vreden igralca
- FloppyTheGod
- vreden igralca
jst bi nekej uprašov:
mam hitmana3 pa sm posodu cd sošolcu in pol nism mogu igrat, pa sm si naložu DEMO. pol sm z interneta potegnu crack d lohk igram brez CD-ja.In zdej mi dela samo tista soba k je Demo igrca,a je to kej povezan z demo igrco pol al je crack napačen.Pol sm demo zbrisov pa je isto.
HVALA
mam hitmana3 pa sm posodu cd sošolcu in pol nism mogu igrat, pa sm si naložu DEMO. pol sm z interneta potegnu crack d lohk igram brez CD-ja.In zdej mi dela samo tista soba k je Demo igrca,a je to kej povezan z demo igrco pol al je crack napačen.Pol sm demo zbrisov pa je isto.
HVALA

Na ircu sm ZeroCool` 

Ble
PR eni stopnji k dva brata ubiješ pa moraš neko atomsko spizdt.kje najdš ključ od vrat
Re: Ble
je že vredu sm že obrnu celgakingpin_ wrote:PR eni stopnji k dva brata ubiješ pa moraš neko atomsko spizdt.kje najdš ključ od vrat

- LanceVance
- vsem poznan
Re: Ble
edn je neki franz edn pa fritz tisti k se namaka u bazenu ma ključ od x-ray sobe k je v frizerskem salonukingpin_ wrote:PR eni stopnji k dva brata ubiješ pa moraš neko atomsko spizdt.kje najdš ključ od vrat