Hitman 2 St. Petersburg 2 POMOÈ!!
Hitman 2 St. Petersburg 2 POMOÈ!!
Mene pa zanima kako fenta¹ tistga generala k mi ga prika¾e kot eno slikco ,pa snajperka nobenga ne zadane-po moje slep naboj, èe je ¾e kdo naredu do tam èe mi pove zato k tisti varnostniki mi pa tut niè noèejo- pridem do generala pa ga ustrelm pol se pa usujeo pa jih z nobenim oro¾jem ne morm pobit. PLIZZ!!!
- TommyGUN
- r00kie
Prvo kot prvo ta misija se je meni zdela najlažja! Prvo ko prideš iz kanala
na ulico se vkrcaj v tovornjak nato te bo ta odpeljav na mesto kjer je idealna pozicija za umor VIP. Ko se tovornjak ustavi izkoč nato pobij stržarje nato pa pober naboje za SVD Daragunov-ko ti so pri kanti za smeti blizu zida! Nato pa pejt k drugim kontejnerjem pri bloku nato skoč na njih in poglej skozi snajperja v okno kjer se bo prikazo general nato pa počakaj, da se sestanek začne! Ko je končan bodo vsi odšli k vratom ko pa zagledaš generala pritisn sprožilca in ta bo pado in tako naprej.
na ulico se vkrcaj v tovornjak nato te bo ta odpeljav na mesto kjer je idealna pozicija za umor VIP. Ko se tovornjak ustavi izkoč nato pobij stržarje nato pa pober naboje za SVD Daragunov-ko ti so pri kanti za smeti blizu zida! Nato pa pejt k drugim kontejnerjem pri bloku nato skoč na njih in poglej skozi snajperja v okno kjer se bo prikazo general nato pa počakaj, da se sestanek začne! Ko je končan bodo vsi odšli k vratom ko pa zagledaš generala pritisn sprožilca in ta bo pado in tako naprej.

A man who wont' die for someting is not fit to live.
Revisted
Drgaè sm mislil ta drugiè ko pride¹ u st petersburg. Sam sej zej sploh ni va¾n sm ¾e naredu. Tistga ta druzga "klona" mor¹ fentat generala se pa ¹e zmeri ne da.
Sam ta zadnja misija je pa kr neki sam laufa¹ pa strela¹ brezveze!!
Ja to ma¹ pa prou de je èist simpl.
Sam men je pa najbol tista k gre¹ fentat tistga u bazenu zato k so nage babe hahaha!
Sam ta zadnja misija je pa kr neki sam laufa¹ pa strela¹ brezveze!!
Ja to ma¹ pa prou de je èist simpl.
Sam men je pa najbol tista k gre¹ fentat tistga u bazenu zato k so nage babe hahaha!
hitman 2 St.Petersburg
ja mene pa zanima zakaj me zmeraj ubije bomba ko rešm svojga generala to je v takoj naslednja soba po st peters.2 . bombo naprožim potem pa da jo bom nastavil pa avtomatsko eksplodira.a ve kdo zakaj???
plizzzzz naj mi kdo poveda.
hvala
plizzzzz naj mi kdo poveda.
hvala