Xiii
- Underground
- vreden igralca
Xiii
A je kdo že špilu to igro? Men je carska. Sm pri zadnjem levelu in ga nikakor ne morem nardit. Ve kdo kako finto? To je tist špil, kakor da risanko špilaš!!!
-
- igralec jr.
-
- igralec jr.
-
- igralec jr.
- DjTomi™
- igralec legenda
Sam wrote:Picka ti materna misleš sam poste nabijat al s sosedom že par dni ta špil drgneva v tes sobi ne me tuki s tem hecat k bom čist znoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sorry sam igro sem že pred meseci obrnu tko da nevem kje je to točno!

pa pas se kko govoriš k tre nebom skup zlomu!
Msg4All: Kill all lamer's!!!!

Underground praviš,da si pri zadnjem levelu? No potem si ti pravi naslov za moj problem.Jaz namreč igram to igro na PS2 in predvidevam,da je ista varjanta.
No jaz sem na začetku oziroma tam ko sem se z gondolo spustil v dolino,kjer sem moral pazit na generala.Spustila sva se iz gondole in general je takoj odhitel v luknjo jaz pa sem potem dokončno pokončal sovražnika.
Ko vse ubijem pa se hočem z generalom odpravit naprej in takrat ga nekdo ustreli in igre je konec.
Torej kje se skriva še ta eden sovražnik?
Hvala.
No jaz sem na začetku oziroma tam ko sem se z gondolo spustil v dolino,kjer sem moral pazit na generala.Spustila sva se iz gondole in general je takoj odhitel v luknjo jaz pa sem potem dokončno pokončal sovražnika.
Ko vse ubijem pa se hočem z generalom odpravit naprej in takrat ga nekdo ustreli in igre je konec.
Torej kje se skriva še ta eden sovražnik?
Hvala.